Idag är jag minsann inte så kaxig, för jisses så trött jag är. Wilton har haft en rätt tuff natt. Han har fortfarande hög feber och är så snorig så det blir jobbigt med andningen för honom. Vi somnade därför sent igår, uppvak för amning på det och så vaknade han vid 5-tiden. Då hade jag precis ammat Vidar och tänkte somna om, men icke. Vi gick därför ner med Mattias när han skulle till jobbet och för ett tag sedan somnade Wilton i min famn. Då kände jag ju verkligen för att somna också, men då skulle lillebror ha mat. När han hade ätit klart så vaknade Wilton samma sekund. Det slår verkligen aldrig fel. Jaja vi krigar på och gör inte många knop idag. Detta är helt klart en av de stora skillnaderna när man har två respektive ett barn. Folk säger ”sov när barnen sover” och det hade jag mer än gärna gjort, men det är då inte ofta de sover samtidigt.

Gillar

Kommentarer

Här hemma har vi haft sjukstuga hela helgen. Vi har därför bara tagit det lugnt och försökt bli pigga dessa dagar. Wilton har hög feber och är otroligt snorig och hängig. Vi andra har klarat oss bra, men jag har känt mig så otroligt seg de senaste dagarna. Jag kan nog räkna på en hand hur många gånger Wilton har kollat på film, då vi nästan aldrig har teven på när Wilton är vaken. Men denna helg har vi kollat på barnfilmer och det är ju bara för mysigt. En lite extra gosig Wilton på det, som har velat ha närhet dygnet runt i helgen. Vi har även hunnit med att spackla en del i utbyggnaden också, så lite nytta har vi gjort med. Vi har passat på att greja när Wilton har sovit eller så har Mattias fått vara där medan jag och barnen varit kvar inne. Men ett litet tag fick även Wilton vara med, jag menar han var ju bara tvungen att få inviga sina nya snickarbyxor.

Gillar

Kommentarer

Idag blir Vidar tre veckor gammal. Jag kan ärligt inte förstå vart tiden har tagit vägen. Vi njuter varje dag av vår älskade lilla kille. Han är verkligen världens snällaste bebis (vi hoppas att det fortsätter så) och vi är så tacksam för det. Jag har ärligt talat inte hört honom skrika många gånger alls, utan han är för det allra mesta en otroligt nöjd och snäll bebis. Idag fick jag så fina leenden av honom när vi satt och gosade i soffan, man smälter ju. Kärleken till denna lilla skatt blir bara starkare och starkare för varje dag som går. Vår älskade lilla lillebror.

Gillar

Kommentarer