Jag blir så fruktansvärt jävla less på mig själv! Jag älskar att laga mat men gör det aldrig eftersom jag inte kan äta den..

Varit sugen på thaicurry kycklinggryta i flera veckor och bestämde mig för att göra det idag. Luktar såå gott och ser minst lika gott ut!

Sätter mig och ska äta, efter några tuggor börjar jag kvälja.. Exakt som vanligt.

Hatar när det blir så här, det är anledningen till att det är ingen vits att laga mat längre.


Gillar

Kommentarer

Eftersom kampanjen hos Revolut där nya kunder får 200 kr extra helt gratis, är tidsbegränsad så lyfter jag upp tipset om det igen.

Har använt mitt kort både online och i butik flera gånger nu och det fungerar precis som mitt vanliga Mastercard. Det är helt gratis att använda och väldigt enkelt att skaffa :

Gå gärna via min värvningslänk så får vi båda 200 kr extra helt gratis!

Man behöver legitimera sig i appen med en myndighetsutgiven legitimation (t ex pass, körkort, nationellt id-kort) samt en selfie.

Det är inget kreditkort så det görs ingen upplysning och det spelar ingen roll vad du har för inkomst.

För att aktivera kortet sätter man in 100 kr (dessa kan användas direkt man är godkänd).

Efter ca en vecka kommer ditt fysiska kort och används på precis samma sätt som ett "vanligt" kort. När du har genomfört ditt första kortköp så får du 200 kr extra insatt på ditt konto.

Självklart kan du själv värva och på så vis få 200 kr per person som registrerar sig, kampanjen är dock tidsbegränsad.


Gillar

Kommentarer


Är lite sugen på att nappa på detta erbjudande, skulle behöva schampo och detta lät ju spännande. Och man får nog knappast ett komplett paket till bättre pris än detta - 85% rabatt och fri frakt 👈.


Gillar

Kommentarer