Sommaren 2019 har nu passerat och hösten har kommit till oss. Denna sommaren har de hänt en del saker som är väldigt roligt och som har fått mig må väldigt bra & betyder lite extra. Så jag tänkte dela med mig lite av dom händelserna till er.

Första händelsen är att jag och killen har köpt pappas hus! Något av det bästa. Jag bor nu på heltid ihop med den jag älskar mest, kan ha alla djur hemma hos oss, kan sitta i soffan och kolla på hästarna genom inprincip vilket fönster som helst. Vi har vårat eget ihop & bestämmer tillsammans om allt här hemma! De har gjort mig extra glad!

De andra är köpet av Laissa. Som jag har skrivit tidigare i ett annat inlägg så tog de mig 14 hela år att hitta just den hästen som gav mig 110% lugn och tillit från första stund och de jag sökte hos en häst. Tillslut fann jag henne, hästen jag tittat på innan på hennes förra ägares sociala medier och tänkt ”Wow”, hästen jag trodde att jag aldrig skulle ha chansen att äga eller se i verkligheten. Eller ens en liknande. Idag är den hästen min, jag är så oerhört tacksam och kommer aldrig kunna tacka dom nog för förtroendet. Älskade Laissa

De tredje och sista händelsen jag tänkte dela med mig idag är jobbskiftet, jag jobbade innan på en mack. Jag trivdes med jobbet men kände mot slutet av min tid där att de inte va ett jobb som jag ville jobba med eller något som var för mig. Jag saknade häst på heltid oerhört mycket. Innan tiden på macken jobbade jag på en ridskola. Nu har jag fått jobb på travshoppen, jag stormtrivs!!

​Kram ~ A

Gillar

Kommentarer

Godmorgon på er och fyyy vad kallt de är och ska vara idag! Nu när jag klev upp vid 6 så var de 5-6 grader ute. Jääätte kallt!! Fick sätta på sätesvärme när jag skjutsa syrran till bussen vid 7 och även full värme i bilen. Inte bara de utan de kom in ett jäkla oväder också. Tittade man åt vänster va de inga moln och solen lyste, tittade man åt höger så va de kolsvart och efter 5 minuter börja regnet ösa ner. Jag parkera faktiskt bilen utanför dörren och sprang in men såg ut som jag hade stått still 10 minuter i ösregnet ändå.. Vädret vänder snabbt! De ska va 6-10 grader hos oss nu med både regn, sol ibland och mycket blåst hela veckan... Blir att plocka fram lite tjockare täcken och hänga på boxen samt innetäcken! Även tjockare kläder för oss andra. Märks som sagt att de vänder fort i både graderna och vädret nu. Ska även bli spännande och se när första snön kommer. Jag hoppas på en vinter med massor snö, de ska vara svårt att ta sig till jobbet för dom som bor på landet. Då är de riktig vinter för mig.


Hur kallt har ni de hos er?

Gillar

Kommentarer

Godmorgon på er, allt bra med er en söndag som denna? Regnar de hos er? Eller är de sol? Här regnar de & blåser en hel del mellanåt. Men hästarna fick gå ut vid 7 i hagar med vindskydd i, dom va inte missnöjda någon av dom. Mest nöjd var nog Bamse som trippa glatt ut! Undra hur lerig han är sen när dom ska tas in..

Men jag har nu bäddat ner mig i sängen igen med te, framför en film. Fönstret är självklart lite öppet så man hör regnet smattra lite mot fönsterblecket. De kan va bland de mysigaste, eller vad tycker ni? Startar söndagen lugnt innan hästar ska ridas, huset ska städas och mat ska lagas! Ha en jätte fin söndag!!

Kram ~ A

Alfons får stå för bilden idag!

Gillar

Kommentarer