Foto självporträtt

En solig kväll för knappt en vecka sedan. Jag packade ner mina utrustning, låste upp den svarta cykeln och begav mig mot den lilla ängen några kilometer bort. Solens strålar värmde fortfarande men den fuktiga luften talade om att hösten var på väg. Framme på min plats hade ljuset långsamt börjat försvinna bakom trädtopparna men en liten stund fanns kvar, en stund för att skapa.

Gillar

Kommentarer

1. Skaffat en cykel och fotat i kvällsljuset

2. Fotat ett vackert bröllop i Dalarna

3. Kört igång med fotojobben

4. Beställt in gravidklänningar för höstens fotograferingar

5. Tillbringat den lediga tiden jag haft utomhus

Nu är det två veckor sedan jag kom tillbaka hit till Stockholm och jag är i full gång igen efter semestern i Jakobstad. Den senaste tiden har bestått av många olika fotograferingar för bloggare, privatpersoner och iDeal of Sweden. Jag har fått åka till Dalarna och Hedemora för första gången för att fotografera ett underbart bröllop med lantlig känsla. Jag kan bara konstatera att områdena kring Hedemora är drömmigt fina med böljande kullar, stilla sjöar och vackra fält. Utöver fotojobb har en av veckornas händelser varit att jag även äntligen införskaffat en begagnad cykel. Jag har länge tänkt på att göra det inköpet för att enklare kunna utforska platserna kring min lägenhet och många kvällar har nu med andra ord spenderats med att leta fina fotoplatser med hjälp av mitt nya färdmedel. För tillfälle har jag ett fullspäckat schema men känner samtidigt hur kreativiteten bara bubblar inom mig det är bara tiden som begränsar, mitt dygn skulle gärna få ha mera än tjugofyra timmar.

Gillar

Kommentarer

Egenplockade bär en kylig morgon

Nyplockade bär och en värmande gröt en kylig augustimorgon. Vart försvann sommaren? Min magiska idyll av kreativt skapande, tjugofem grader och strålande sol byttes på mindre än två dygn ut mot isande vind och en temperatur på tio grader. Jag hade hoppats på flera varma dagar men de senaste dagarna har en varm filt om kvällarna inte varit fel. Mysigt ändå men förhoppningsvis så får vi lite mera sommar än. Förresten tusen tack för all er fina respons på mina senaste inlägg era ord betyder väldigt mycket! Idag reser jag tillbaka till Stockholm efter min tid här i Jakobstad och är nu redo för augustis fotojobb i huvudstaden. Hoppas ni också känner er peppande på en ny månad.

kram Amanda

Gillar

Kommentarer