Innehåller affiliate-länkar

Klänning och Kavaj, H&M // Pumps liknande här
Klocka HÄR // Örhängen HÄR

Hej fina du!
Förkylningen börjar äntligen lätta. Det är inte bra än men betydligt bättre. Vilken känsla! Sovit hela natten. Första gången på över en vecka. Eller nåväl, vaknade vid midnatt och förstod inte alls var jag var eller att jag bara hade sovit en timma (kände mig nästan utvilad?). Men somnade om och fick en god natts sömn. Tog ingen Alvdeon igår och knappt någon nässpray. Bara det i sig tyder på att det går åt rätt håll. Ingen träning förrän nästa helg i alla fall. Ska bli helt, helt, helt frisk innan jag går dit så att det inte börjar om igen. Så trött på att vara sjuk just nu. Men viktigt att bli frisk. Känner mig så hoppfull och spänd på hösten så vill bli helt frisk så att jag kan njuta av hösten.

Hösten då? Vad är det att se fram emot? Till att börja med LUFTEN. Älskar den krispiga luften. I år känner jag mig extra tacksam om att bli påmind om hur mycket jag älskar hösten och den svenska höstluften. Just nu känns det så rätt att vara tillbaka i Sverige. Visst saknar jag att resa och visst saknar jag att upptäcka, leva och bara njuta av dagen, men känner mig för första gången så.. hemma. I mig själv, i mina relationer och i min plats här i livet. Jag ser fram emot att se var livet tar mig. Och även om Afrika inte blir av så ser jag fram emot kortare resor. Har en weekend inplanerad med Therese i slutet av oktober. I november funderar jag på att åka till London en helg för julmarknad och shopping. Och i jul ska jag bo hos Alexander och Sara som förhoppningsvis har köpt en alldeles magisk villa till dess.

Och efter jul så axlar jag rollen som chef. Tänk att när jag var tjugo så gick jag på intervjuer och minns så tydligt när jag fick frågan om var jag såg mig i framtiden så svarade jag väldigt snabbt och tydligt "CHEF!". Och nu när jag väl blir chef så känns det inte som någonting speciellt. Titeln känns verkligen inte viktig. Istället känns det viktigt att göra ett bra jobb. Jag kan inte ens förstå att jag faktiskt sa till min chef att titeln faktiskt inte spelar någon roll och att jag innerligt menade det när det ändå har varit en stor dröm för mig att uppfylla? Tänk ändå att någon tror på mig så pass mycket att dom ger mig den rollen? Är inte direkt van med känslan, att någon tror på en. Förutom tantaluran, min största supporter.

Och efter det fyller jag år, och då tänker jag åka på ännu en resa. Tänker kanske Italien eller Frankrike? När vattnet. Äta god mat, ligga vid poolen och läsa, skratta, bära tunna klänningar.. Bara njuta av livet. Att jag blir äldre och frodas. För livet, fan, vad fint det är! Bara det i sig är ju värt att fira. Heja livet! Heja jag!
🇬🇧 For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Klänning Tommy Hilfinger // Kavaj, H&M // Pumps liknande här
Klocka här // Örhängen här

Hej finisar!
Vaknade med huvudvärk och har haft huvudvärk sedan dess. Så trött på att vara hängig. Kan inte träna så kvällarna blir så långa. Soffan för hela slanten för att ta det lugnt.

Men kan vi prata lite om min nya kärlek för fodral? Jag har aldrig trivts med att framhäva mina former. Alltid skämts för att magen putar ut. Min resa för att älska min kropp som den är har varit lång, och även trots att jag har trivts i mitt egen skinn i något år nu så har jag ändock inte velat skylta med den där putande magen. Men när jag var ute och rest så hände någonting inom mig. Magen putar fortfarande men jag skäms inte. Jag älskar att dra på mig ett fodral. Mina kvinnliga former riktigt exploderar i ett fodral. Även trots det faktum att magen sticker ut. Kan aldrig minnas att jag känt mig så snygg som jag gör nu. Tänk om jag ändå visste att 30 skulle vara så här bra? Tänk om jag ändå hade fått lära mig i tidig ålder att jag är lika vacker oavsett vilken storlek eller form jag är i. Folk vänder sig på stan och tittar ibland och förr hade jag varit stensäker på att dom tittade på min putande mage med avsky men nu väljer jag istället att tro att dom vänder sig om för att jag ser smashing ut. Har en känsla av att min självsäkerhet lyser som en gloria när jag trippar fram på mina klackar.

Mitt liv har inte varit lätt. Det har kantats och stötts. Och nötts. I varenda kant. Jag har ramlat och fumlat tills jag legat platt på marken. Jag har gråtit, skrikit och legat sömnlös. Men wow, hörrni, tänk ändå att jag är här där jag är idag? Så tacksam. Så full av liv. Och till bredden fylld med kärlek för människorna i mitt liv. Jag bygger på en framtid. För mig själv. Med människor som jag älskar. På något konstigt vis så känns det som om att jag har hittat min plats i livet. Jag har hittat mig själv. Vem jag är och vem jag vill vara. Och vilka människor som jag vill ha i min närhet. Människor som inte dömmer. Som går att skratta med och gråta med. Och jag är så innerligt tacksam att Alexander har snärjt en så himla fin lady. Hon är så varm, ödmjuk och full av kärlek. Hon känns lite som systern jag aldrig fick. Och dom får mig alltid att känna mig som en del av deras familj. Min familj. Min egen konstellation av familj.

Äej, känner att jag blir alldeles blödig av att ligga här hemma, ynklig och sjuk, men ibland är det så himla fint att kunna reflektera. Över livet. Människorna i livet. Och resan som livet innebär, vad som har varit och vad som komma skall.

Livet är så häftigt hörrni. Glöm inte att ta vara på det!
🇬🇧 For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Klänning Calvin Klein // Kavaj H&M // Klocka Härifrån


Hej finisar! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, men nu är vi halvvägs in i veckan i alla fall.
Har dragit på mig en riktig man cold, ligger hemme och känner mig alldeles ynklig. Mer tid åt serier, mindre tid att träna. Är i alla fall på bättringsvägen.

Ändå rätt skönt att få klä på sig och göra sig fin om dagarna. Det piggar upp lite trots allt. Och jag vet att jag har sagt det förr, men jag älskar den här klänningen. Helt klart ett av dom bättre köpen som jag har gjort. Fyndade den på Marshalls i USA (hur bra är inte den kedjan?). Signerad Calvin Klein. Kommer få hänga med i många år. Dessvärre gick klackarna sönder idag. Så ledsen. Älskar dom. Har redan klackat om dom två gånger för mer än vad dom kostar så har beställt hem nya idag. Hoppas att dom är lika sköna.

Nej, nu ska jag sluta gnälla om den här förkylningen, men kan inte minnas sist jag var så här sjuk.
🇬🇧 For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer