Igår lunchade jag med Alex på Bastard Burgers, så fantastiskt gott var det. Jag åt halluomiburgaren och den var suverän!
Efter lunchningen drog jag mig emot Birsta för lite shopping, så det var lite smått och gott som fick följa med hem, men det får ni se i morgon. Jag är på jobbet och sakerna är kvar ute i bilen.

När jag var färdigshoppad fick jag en riktig mysfika med mammi, lite surra ikapp och så innan jag begav mig hem till Alex igen för en myskväll med godsaker ❤

Gillar

Kommentarer

En del dagar när jag vaknar känner jag mig bara sååå bedrövlig. Som att jag är utom räddning typ, men egentligen. Har ni tänkt på bara vad dom små sakerna kan göra att man känner sig som en helt annan människa?
En dusch, lite färgbomb och lite färg på naglarna, bara det kan göra så mycket.

Sen såklart lite smink och så, men duschen kan verkligen uträtta stordåd! Om några timmar är det dags för mig att börja rulla emot Sundsvall. Spela massa hög musik i bilen, äta något gott efter vägen och sedan kommer det bara swischa till så är jag framme i Sundsvall hos mina pojkar.

Men först blir det att nöta några timmar av Vampire Diaries på jobbet, vi är just nu inne på säsong 5 och det blir faktiskt mer och mer spännande i takt med att det blir mer och mer snurrigt.

Ha en bra torsdag hörrni, så hörs vi av lite senare 😘

Gillar

Kommentarer

Faktiskt på väldigt länge, så ser jag fram emot framtiden, både på lång och kort sikt! På kort sikt så har jag & Alexander en resa framför oss. I slutet av oktober drar vi iväg till Alicante i Spanien. Förstår ni? Min allra första gång utomlands tillsammans med min kärlek, kan det bli så mycket bättre?! Bort från vårt regn och rusk, ladda batterierna och bara njuta ❤

Perfekt när Alex's bästa vän bor där nere och vi kan få se alla dom där hemliga smultronställena. Gå på marknader, göra utflykter. Jag längtar liksom efter allt, flygningen, resan, värmen, upplevelserna och allt tillsammans med Han.
Så den 1 oktober ska vi iväg och göra våra pass, mitt allra första pass. IIIIIHHHHH! Det är ju så spännande så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.
Tänk efter en heldag i solen och bara få sjunka ner i den här..

LJUVLIGT!

Gillar

Kommentarer