@ Qui

Before and after

Gummor, gummizar, gömman! Ni kan ju det här nu! Jag gjorde som ni vet lashlift plus eye bright treatment i onsdags. MEN ALLTSÅ, whop! Så fräääääscht! Tillsammans med fransfärg får du en ruggigt go mascaraeffekt som håller upp till 12 veckor. I den här behandlingen färgar Lizett även brynen om man vill och gör en lättare formning. Pst! Välj till en keratinbehandling för fransarna för 150:- extra, det gör jag alltid! Boosta fransarna liksom höhö. Varför boosta håret men aldrig höret på ögonjävlarna? :)))). Oh justee, glöm inte att Qui har kundkväll den 25 september med massor av gottiga erbjudanden!


Nu sitter jag på Belle Studio innan jobbet, Sandra gullisen sätter om mitt hairtalk! Multitaskar skiten ur den här dagen innan och efter jobbet! Har även en spraytan ikväll sen skall jag börja packa! Pillan sover över hos mig, vi firar vad som komma skall med ett glas rödpang tänker jag! Hörs sen finisar! Hoppas ni gillar detta lille samarbetet som jag har med Qui! Puss haj dåå!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

NAÔ Pool Club/ Marbella

Hallå mina gottegrisar. Ah jag vet, dålig uppdatering! Hata maj inte rååå! Det är mycket för gumman nu, jag åker ju till Spanien på tisdagmorgon och har jobbat/jobbar nonstop fram tills dess. Så fort jag är framme så lovar jag att kömma med massor av götta här, varje dag! Ta mig på orden sa jag teee daj hehe! Planen är iaf att jag och Pillan spenderar två dagar hos pappa i Sotogrande innan vi torsdagsmorgon förflyttar oss in på varsitt håll i Marbella. Vi skall alltså rehaba innan kaoset hade vi tänk, eh får se hur bra det går. Jag skall iaf bo hos Anders, min äldsta killkompis från Sthlm, åh längtar ihjäl maj nu <3. Jag är så otroligt taggad men jag blir alltid så sjukt stressad innan en resa! Kan sitta och stirra på min tomma resväska i två dagar utan att komma på hur fan man packar... Får alltid ångest i dagar innan. Bröt ihop igår efter jobbet och bara storgrät. Vet inte ens varför, fick brutal panik. Har ni tips på hur man kan lugna sig själv och ta en sak i sänder? Detta är dock min ägglossningsvecka! Vänta va?! Okej, tack, vad skönt det känns att jag kommer vara extremt fertil på ett bröllop ändå????? Kommer ju ta första bästa (så hittar man mig juckandes mot ett träd ba eh...). Aja nu är jag iaf lugnare än vad jag var igår! Tvättmaskinen rullar och allt börjar ordna upp sig. Kan ni förstå att mina bästa kompisar gifter sig på fredag? Jag är mer nervös än Vickan, jag kan inte hålla ihop det. Herregud, får typ ta en xanax, Pillan har säkert det HAHA så somnar man på väg till altaret ba..

Annars då? Hela veckan och helgen har susat förbi i ett enda svep.. Ibland tänker jag på hur många dagar som faktiskt bara helt obemärkta rullar förbi.. Vi jobbar, går hem, tvättar, äter, tittar på en serie och sover precis som hamstrar i ett hjul, samma sak varje dag, typ så. Jag försöker må bra varje dag, vakna på ett bra sätt, utan stress, utvilad och på så sätt sätta ribban för resten av dagen. SÅ VIKTIGT känner jag! Jag har aldrig känt mig såhär utvilad när klockan ringer, varje morgon som jag gör nu, det är goals för mig. Jag försöker verkligen tänka på att göra saker för mig själv varje jävla dag, saker som gör mig lycklig och får mig att minnas dom små stunderna, det är det lilla i livet hehe. Livet är för kort för att jag inte ens skall minnas vad jag gjorde i tisdags. Gör vardagen viktig för bövelen! Håller ni med? Ta bara mitt och Honkens höstkoncept "Onsdagsklubben", att träffa en bästakömpis varje onsdag efter jobbet, käka middag eller ta ett glas vin och prata om livet? Hur mysig grej?! Bästa tipset, vsg gummsi :))))))).

I onsdags var jag på en riktigt skönhetsrunda btw! Gjorde naglarna hos Sanna, LPG på Belle Studio och en magisk lashlift och eye bright treatment hos Lizett på Qui förresten, stay tuned för mer info och rabattkod hehe, unnar väl jag er!!! Haaaj!

Gillar

Kommentarer

Vamos a la loppis! För några veckor sedan sa Pillan att hon hade bokat in en loppis for fun. Utan att tänka i vanlig ordning sa jag ”åh vad sjukt, jag vill också gå med” så nu sitter jag här på mitt toalettlock, har bråttom men stirrar på mig själv med en ond blick i spegeln ovanför handfatet och svär buttert.. Min lediga dag.. 07.00 gick jag upp, NOLL SJUU NOLL NOLL. En sak som dock bör nämnas! Otroligt att det alltid är snäppet lättare att gå upp tidigt när man inte skall till jobbet, varför är det så? Aja lets do this. En fråga, hur dyra saker kan man ta med? Eller måste allt kosta 10kr? Skall man ta med det fulaste man har??? Fattar inte riktigt sånt här och nu har jag en kvart på maj att packa ihop, framförhållning är min starka sida! Men gud, man skall inte vara hård mot sig själv, har liksom aldrig varit på loppis, trodde aldrig jag skulle besöka en heller eh. Tänker på en loppa, att alla på loppis har loppor ehhhh. Rädda maj! En jäkligt grov fördom ändå som jag råkade säga högt, ibland skall man nog inte säga vad man tänker! Idag skall jag smälta in!!!!! Kämpa!!! HAJ!

PS. Är ni sugna på lite acne och goa grejer? Skall jag ha en liten bloppis här? HAAAJ.

Gillar

Kommentarer