Igår kvällen när jag gick och la mig var de vitt och ett härligt stabilt snötäcke ute, de var knastrigt och månen syntes på himlen. Senaste dagarna har de varit sol också vilket har gett ett intryck av en vackert vinterland.
Idag vaknade jag, gick upp och titta ute.. synen var lite lika fin längre. Med 8 plus grader har den fina vita marken blivit till grön, mjuk, slaskig gräsmatta... lite snöfläckar är självklart kvar men de är så tråkigt. Dock skiner solen här hos mig, men fåglarna kvittrar, känns som vårväder alldeles för tidigt.

Idag ska de pratas med barnmottagningen, uppföljning på minis magmun.. sen ska jag kolla synen, få min dom på hur dåligt jag egentligen ser och troligen få hem lite glasögonen att testa också och jag hoppas verkligen att ni som läsare kommer hjälpa mig i valet av glasögonen. Ångesten idag är hög, ett ständigt illamående och tryck över bröstet. Enbart pga glasögonen... de här med åldern alltså!

Aja, hoppas ni får en bra dag allihopa! Imorgon är de fredag!!

Gillar

Kommentarer

Även idag skiner solen och de reflekterar så fint mot snön som ligger på marken, kallt är de också så de verkligen glittrar om den vita snön!
När de är såhär så älskar jag vintern, kallt, snö, sol och kyla 👌⛄️❄️
Tycker du om vintern?

Idag är de Söndagsläge och de är så skönt. De finns inga måsten utan jag kan bara vara! Ja, förutom laga mat, plocka i och ur diskmaskin, tvätta en tvätt i maskinen.. men de är vardag i en familj tror jag så de räknas inte idag!
Idag ska jag inte göra något speciellt.

Gillar

Kommentarer

En sak jag kom på att jag aldrig har skrivit om som jag tänker väldigt mycket på, de är åldern.
Hur man åldras, hur rädd jag egentligen är för att bli äldre alltså äldre så som i gammal. Men när blir man gammal egentligen? Här sitter jag med en början på 30års kris som jag kallar de. Ja, 30 år är ingen större ålder jag vet de men jag har i flera år nu sagt att jag ska inte bli äldre än 25... Jag är över 25 nu och jag vill verkligen inte bli gammal.
Jag ser så många personer i min omgivning med både bra och sämre åldring. Jag har min mormor som blev gammal rätt fort i sin kropp, hon har fått de kämpigare och kämpigare för varje år och nu senaste 2 åren har jag faktiskt helt ärligt börjat tänka på tanken att jag en dag inte kommer ha kvar min mormor i livet, de skrämmer mig de också!
Sen har jag min farmor och farfar, de är några riktigt pigga pensionärer som reser, hänger med på socialmedia så som instagram och facebook, dom sitter med Apple tv, ipad, iphone och hänger dessutom med när de släpps nya produkter. Dom är väldigt sociala och går promenader etc. Min farmor har dock blivit äldre nu senaste året, hennes minne är inte så som de var och hennes kropp säger ifrån mer och mer men hon försöker hålla sig stark och försöker hänga med.
Att se mina äldre generationer som är i livet, att se dom blir äldre gör mig rädd. Rädd för att jag en dag ska stå och få ett samtal om att dom inte finns med längre. Min farmor som alltid varit som en extra mamma, min bästa vän och min farfar som också är en väldigt härligt vän till mig, samt min mormor som jag bodde hos när jag var tonåring.. Hon som öppnade upp sitt hem för mig när jag inte kunde bo hemma med min mamma. Tänk när dom försvinner så ont de kommer göra.

Jag vill inte utsätta mina nära för de, jag vill inte utsätta mina barn för att förlora sin mamma en dag eller mina framtida barnbarn en dag att stå utan en mormor. De kanske är helt sjukt att jag tänker på de här men de är sant.

Något som påminner mig ännu mer är de här med att jag behöver skaffa glasögon... Min syn blir bara sämre och sämre, jag kan lova att de är inte någon oförklarlighet i de utan de handlar om att jag blir äldre och behöver de helt enkelt. Ännu ett tecken på att bli äldre!

Nä ursch och fy, är jag helt ensam i dessa tankar?

Gillar

Kommentarer