OKEJ, vad hände??

Helt plötsligt försvann juni och jag har inte varit inne här en ända gång och uppdaterat er (men framförallt mig själv, det är ju det den här bloggen är till för) om vad som hänt senaste veckorna. För mycket har hänt.

Vi kör en ultrasnabbspolning: jag tog examen, festade på studentflak med mina klasskompisar, var bakis, badade, solade, handlade, hade examensmottagning för vänner och släkt, började jobba, blev röööövsjuk, låg hemma några dagar och kurerade mig, blev frisk lagom till besök av svåger & svägerska under helg - dom ljög, det var visst min möhippa på ingång och jag blev kidnappad, jag var sliten i fem dagar och tog mig igenom jobb, åkte till stugan för en lugn alkoholfri midsommar, började nytt kostschema, tränade stenhårt, fick besök igen i helgen och IGÅR - då låg jag på gräset efter träningen och kände att NU, nu är kroppen helt återställd. Lugn. Ikapp. Efter hela junis firanden.

Hängde ni med?

Jag gör en längre resumé av juni senare - nu ska jag till gymmet. Kram!

Gillar

Kommentarer

Det är bara fem ynka små dagar kvar tills examen är häääär! Tjoho! Tre (faktiskt rätt snabba) år är över. Gud, vad hände. Nu är vi klara. Det blir minst sagt en rolig vecka nästa vecka.

Ute doftar det från alla syrener och den där barndomskänslan.. ni vet? av att sommarlovet är på ingång? Den är här. Åh!

Jag har ju som sagt varit rätt däck i ett par dagar. Och bara chillat järnet här hemma som en riktig tråkmåns. Men nu börjar det ordna upp sig igen. Idag har vi njutit av det vackra vädret med två kompisar och haft lite picknick. Sen tog jag mig till gymmet och körde rygg + Hiit. Jäklar vad det satt fint. Det var skönt att springa av sig efter dessa lediga dagar.

Ursäkta fånigt leende men ni vet, skolavslutningskänslan som sagt. Henrik 34 passade på att ”gibba med grabbarna” medans jag drog på träning som ni ser😂. Gull.

Vi har precis avnjutit lite alkoholfri öl, kycklingburgare och vaxbönor i ugn.
Åh! Apropå bönorna! Tips! Gott och nyttigt.

Nu ska vi se på film. Kram!

Gillar

Kommentarer

God morgon lördagsfolket!

Det mulnar på ordentligt utanför och regnet har verkligen tagit plats under de senaste dagarna. Blir så glad å markens vägnar som inte alls mår bra efter förra sommaren. Jag ska väl inte sticka under stolen med att jag av privata skäl också glädjer mig åt lite trött väder. Jag är nämligen i perfekt sinnesstämning☔️.

Varför? Jo! Förra helgen var vi ju ute och vandrade. Så förbaskat mysigt och vi längtar till sommarens stora vandring med viking-hiking vännerna. Vi brände hur som helst på med cirka tjugo kilo var på ryggen och gick tre mil på 25 timmar. Således brände vi cirka 2000kcal under det dygnet. Så kroppen skreeeeek på söndag kväll eftersom veckans andra fem pass också hade gjorts. Haha, höjden av en trött sabla kropp som dessutom redan går på underskott. Så det var det, helt enkelt.


Sen kom den här veckan. Som har bjudit på en hel del jobb och uppsatsskrivande in på småtimmarna varje kväll. Egentligen är inte själva skrivandet jobbigt, det är att titta in i en skärm i så många timmar som gör en mänska’ rent av helt jäkla knäpp. MEN uppsatsen är nu godkänd för opponering och jag kan således pysa ut luften en aning! Hurra!⭐️nu är det bara finliret kvar innan seminariet och förhoppningsvis ett okej betyg sätts. Vilket innebär: att jag ligger här och väntar in examensdagen. Som en bulle på jäsning.

Nu är det inget mer jobb, inte speciellt mycket mer plugg och ja.. vad händer då mina kloka Losh-vänner? Man blir uuuutmattad såklart. Det kommer som ett brev på posten. Obs: utmattning med ett stoooort glatt leende på läpparna, givetvis för bövelen! Man kan vara utmattad och glad på samma gång. Men nu behöver jag vila. Det har varit tufft att parera både jobb och examensarbete med ett bröllop som gnager i bakhuvudet samtidigt. Som tur är det ett par månader kvar så den biten tar vi tag när vi har firat av den här examensbiten.

Just det, apropå brev på posten? Titta vad som hade dykt upp i fredags👀👇🏼

Någon mystisk liga som kallar sig ”I Do Crew” hade lämnat ett ännu mer mystiskt brev i lådan. Med en fullkomligt märklig packlista! Haha. Tur att man har haft så mycket i huvudet så att man inte ens har lagt en ynka fundering på att det kan finnas små finurliga människor i ens närhet som kokar en mystisk soppa😂. Men pirrig, det blev jag! Och varm! I kroppen. Jag älskar redan det här mystiska gänget.

Idag är det som sagt lördag och vi har inga planer. Jag skulle varit uppe i en kollegas stuga för massa mys just nu men det funkade helt enkelt inte med en uppsats som hängt över huvudet.
Jag tror att vi bara ska mysa hemma idag. Läsa en bok kanske? Och åka på loppisar. Se en film. Äta god mat. Meditera. Planera examensfesten. Det blir fint!

Kram på er☀️

Gillar

Kommentarer