En liten blurrig bild från första morgonen, då det hade regnat lite på natten fick frukosten ätas inne dock med öppna balkongdörrar eftersom det ändå var varmt och vi får in sånt härligt ljus. Efter frukosten tog vi en liten promenad för att utforska vårt nya område, och helt plötsligt hade vi tagit oss till Duomo.

Klassiska bilden när man är i Milano, men men!

Vi har gått långpromenad nästan varje morgon, vilket har varit så himla härligt! En dag gick vi till Giardini-parken som en ligger en bit från oss. Solen sken och det var galet varmt. I dammen som finns i parken finns det sköldpaddor, vilket jag tycker är väldigt gulligt! Finns så mycket fina hus här, skulle kunna fota dem hela dagarna.

Gillar

Kommentarer

Hej lilla bloggen, ledsen att jag låtit dig eka tom senaste månaderna. Livet kom helt enkelt i mellan, som är så lätt hänt. MEN, nu ska jag försöka komma tillbaka! Det som syns ovan är min lilla gulliga balkong i Milano, där jag ska plugga under hösten! Så himla kul, är så taggad på att komma igång. Jag och Ragna kom hit för 2 veckor sedan har har bara levt loppan, gjort utflykter, ätit god mat, druckit både kaffe och vin i solen och ätit en hel del gelato. Jag får visa mer bilder från hur vi bor när vi känner oss ordentligt hemmastadda.

En av de första kvällarna gick vi till Navigli, en mysigt område en bit från där vi bor för att dricka lite vin. En kväll som kommer göras om flera gånger.

En av de första luncherna vi hade ute var såklart Burrata! Alltså yuuuum! Så otroligt gott, och blir nästan nervös inför tanken hur mycket burrata och mozzarella jag kommer äta den här hösten!

Det fåt bli allt för nu, men ska bli bättre på att skriva här nu när jag är borta! Perfekt sätt att uppdatera ens kära där hemma, och även så man minns allt skoj man gjort när man kommit hem igen. Tror det kommer bli lite lättare för mig att uppdatera när jag bor med en riktig blogg + foto-stjärna! Här kan ni kika på hennes blogg ifall nån är nyfiken vad vi gjort på sistonde! www.nouw.com/ragnas


Ciao!

Gillar

Kommentarer

Igår var vi några tjejer som sågs hemma hos Sara och Julia och lagade brunch, absolut bästa sättet att starta helgen på. Vi alla var rätt slitna från kvällen innan då vi varit på nationens Sångboksevent, så rejäl mat behövdes. Så mysigt att sitta och snacka om kvällen innan och äta god mat <3

  • Mat

Gillar

Kommentarer