Hej gänget!

Här är lite bilder från häxorna av eastwick premiären. Det är en musical baserat på filmen! En nära familje kompis kom hem från New York och tog med mig på premiären då hon känner en av huvudrollerna. Galet hur duktiga dom var! Förstår inte hur man kan ta in så många repliker OCH sånger på bara 8 veckor! Super lyckad kväll helt enkelt.
Xx

Gillar

Kommentarer

Godmorgon hörni!

Nu känns det som att jag äntligen har börjat vänja mig lite vid rutiner igen. Jag gillade inte alls tanken av det innan men jag blir betydligt mycket mer produktiv utav det. Nu när höstkylan börjar smyga på så känns det som att det är på tiden att ta tag i sina ”måsten” eller vad säger ni?

Jag har faktiskt längtat efter att gosa ned mig under täcket framför en film i mörkret samt alla mysiga fika besök(Bilderna ovan är från när jag och Tindra tog en Kaffe på Brillo igår)! Däremot är jag ett mindre fan av denna kyla. Burr... Tycker om hösten men vintern får gärna vänta en lång tid!
Xx

Gillar

Kommentarer

Skriv gärna vad ni tycker! Är absolut en nybörjare och trodde inte det skulle vara så svårt att redigera, STOR CRED till alla youtubers där ute ;)

XX

Gillar

Kommentarer