Bloggens startsida

Första bilden är våren 2017 - mitten bilden från december 2017 - och sista bilden juli 2019

Efter att en såkallad frisör slet ut mina keratin fästen förstördes mitt hår totalt så började jag använda tejp löshår från hello bombshell, hade hört att det skulle vara mer skonsamt mot håret men inte trodde jag att jag skulle få såhär fint och friskt hår på två år! Helt sjukt, alla ni som tänker att löshår förstör ditt hår - NEJ de gör det inte!

Gå till en salong som sätter i det på rätt sätt, gärna tejp eller hartalk samt gå och ta ut de på salong och inte hemma! Jag har alltså gått hos Hello Bombshell i 2-3 år och mitt hår är finare än någonsin, rekommenderar dom till tusen om ni letar frisör/extensions stylist i Göteborg.

Gillar

Kommentarer

I mitt nya tränings set från Aimn / finaste salongen!

Två dagar kvar och jag kan inte fatta det!!! Idag startade jag dagen med att tömma våran (väldigt över fyllda) tvättkorg och tvättade, sen hade jag tid kl 14 hos min favvo frisör Albiona på Hello Bombshell för att ta ut mitt löshår inför operationen, har chillat hemma sen dess och körde in Oscar och hans vänner till stan så nu blir de middag by my self och därefter fortsätta städa lite här hemma! Bra lördag? Hahah

Gillar

Kommentarer

Mina nya favorit byxor som jag seriöst använt varje dag denna veckan, så sköna och snygga! Tyvärr verkar de vara slutsålda men de är köpta på NAKD!

Tisha - Zara
Halsband - Guldfynd
Väska - Nunoo
Kavaj - Topshop

Gillar

Kommentarer