Wilma kunde inte fått sig en bättre pappa än Tobias. Han är så fantastisk nu, han var helt fantastik under förlossningen. Fanns där för mig hela tiden och höll i mig vid dom värsta värkarna. Eller ja alla värkar så fanns han där. Stöttade mig, sa hur duktig jag var och ja han klarade av allting galant. Likaså nu med Wilma, herregud han är så fin och gullig med henne. Det kommer bli pappas flicka det ❤️. Han frågar personalen hela tiden vad dom gör och varför, han är nyfiken och vill lära sig. Han är bäst helt enkelt. Wilma kommer få hur mycket kärlek från oss båda och alla andra ❤️.
Världens finaste flicka och nu är våra liv kompletta. Bara längtar tills vi får komma hem och verkligen känna av att vi klarar det på egen hand.


@ eerikahallberg

Gillar

Kommentarer

Idag när vi kom tillbaka till hotellrummet så såg jag något jättegulligt på sängen. Då hade Tobias lagt upp nallen vi köpt, filten, en lapp som vi fick igår med lite info och sen ett paket. Han är så fin han min sambo. Jag öppnade efter att vi hade vilat och ätit. Alltså hur fin? En guldring, alltså den var så vacker, den passar nästan helt perfekt, måste bara låta fingrarna svullna ner lite hihi.
Sån fin förlossningspresent. Vad han är påhittig ❤️. Så kul att han visar uppskattning på små enkla sätt. Min finaste älskling tack för att du finns och du var grym igår ❤️


Hur vacker?

@ eerikahallberg

Gillar

Kommentarer

Jag kan inte tro att det är sant. Nu är hon här. Våran underbara lilla tjej. Våran fina Wilma ❤️.
Hon är helt perfekt. Blir helt tårögd så fort jag tänker på hur fin hon var, även när hon kom ut. Det var det jag var mest spänd för, hur hon såg ut och att det verkligen var en tjej hihi. Vi lever inte i den typiska bebisbubblan än. Eftersom lilla W ligger på neo, men dom är så fina där, dom har stenkoll på henne så hon är i trygga händer.
Jag fick ändå ha henne på mitt bröst i en timme efter förlossningen innan dom tog henne, hon var så lugn så fort hon kom till mig.
Finaste lilla tjejen som var hyfsat punktlig ändå. Jag kommer göra ett separat inlägg, ett förlossningsinlägg där jag berättar allt i detalj, men nu är jag för uppspelt och trött hihi.

Men 20.52 igår, lördag, kom hon 👶🏼❤️. Allt började redan i fredags så ja en punktlig tjej precis som sin mamma 👶🏼❤️.
Tänkte bara kika in och berätta, nu börjar livet på allvar och nu kommer det bli massor med bebis inlägg framöver ❤️.


@ eerikahallberg

Gillar

Kommentarer