Instagram elintorstenssonsInstagram elintorstenssonsInstagram elintorstenssonsInstagram elintorstenssonsInstagram elintorstenssonsInstagram elintorstenssonsInstagram elintorstenssons

Är at the moment i min storasysters lägenhet och kombinerar lite hemma-spa och plugg. Har inte särskilt mycket i skolan men vill få klart allt så jag slipper tänka på det. Är så glad att jag inte valde till massa extra kurser i trean, känner noll motivation till att läsa fler ämnen än vad jag behöver för att det "kanske" kan vara bra i framtiden. Om jag behöver läsa till något (förmodligen inte lol) så tar jag det då känner jag. Anyway så har jag haft ganska många mysiga dagar på senaste, har ändå kommit in i något slags höstmys när jag får använda tjocktröjor, boots och höstjacka. Har ätit ute mycket med mina vänner och druckit vin på uteserveringar så allt för deprimerande har det faktist inte vart här hemma. Tror väldigt mycket beror på att det faktist har vart fint väder, märker så himla stor skillnad på mitt humör. Tack och lov att man man drar härifrån när det bara är grått och dystert ute snart. En rolig sak som händer är att jag och Jennifer kikar på datum till Paris just nu. Hon bor ju i Belgien så vi planerar att mötas i Paris för en liten weekend, vilket kommer bli så fruktansvärt mysigt. Har vart i Paris de tre senaste åren under hösten och jag vill gärna inte bryta den traditionen. De senaste dagarna har jag fått upp massa memories på snapchat och Instagram och blir lika kär varje gång jag tänker på att strosa runt bland alla fina hus och caféer. Saknar min Jenni något enorm.

Kram från mig

Gillar

Kommentarer

Iconic tweets:

If you weren’t told “this is not a beauty salon” by a teacher at least once, you’re not a bad bitch

Do u think the queen has ever sucked dick?

Got caught giving a fuck. embarrassing

I deserve a closet filled with Chanel & Jacquemus

Woke up feeling like someone needs to give me a million dollars

Mom can u come pick me up I’m surrounded by girls w Michael kors

I would much rather be in Paris right now

The sex scenes in wolf of wall street are just iconic

Dark circles from partying too much and not sleeping is an it girl quality that I possess

Kram från mig

Gillar

Kommentarer

Nu är jag tillbaka i Sverige:’( När jag kom till flygplatsen började jag storböla men nu några dagar senare känns det bättre. Kontrasten mellan att bo med 4 tjejer på en högljud gata i värmen för att sedan åka hem ensam till ett stort hus på landet när det regnar kändes så ensamt.

Skönt dock att jag har haft två studiedagar och vart på massor med roliga tillställningar. Samskolan hade kickoff i onsdags och då bjöd Vicci in till förfest! Jag skulle egentligen inte gå på kickoffen eftersom Göteborgs uteliv gör mig deprimerad men jag gav det en chans ändå, slutade dock med att jag och Bella åkte hem 20 min senare. Mycket trevligare att dricka te och äta ostmackor.

Har umgåtts med Maja och Ella, gjort nytt gellack. Vart hemma hos Elina på fördrink, firat Amra som fyllt 18 och idag bjöd Bella sina bästa tjejkompisar på brunch! Egentligen skulle jag fira Hannah ikväll också men eftersom jag inte mår 100 så ska jag dricka te med min extramamma Lizette (Vildas mamma) och skvallra om alla dumheter Vilda har för sig i LA.

Kram från mig

Gillar

Kommentarer