Innehåller affiliate-länkar

Styling och foto av Caroline som driver Hillehem.


Denna lägenhet är min pojkväns men jag säger att den är vår. För det är här vi två bor och jag har varit med och renoverat den sedan jag flyttade in. Vi har målat om i princip alla rum, renoverat sovrummet, byggt platsbyggd bokhylla + min walk in closet. Jag älskar denna lägenhet men vi är väldigt sugna på att skapa ett hem ihop.


Ett stort runt köksbord där vi får plats upp till 10 personer. Jag älskar vårt sociala vardagsrum! Vår taklampa är ifrån Royal Design klick (adlink).


Caroline som driver stylingbolaget Hillehem stylade mitt kontor på mitt tidigare jobb och det var så vi kom i kontakt faktiskt. Jag blev så nöjd att jag anlitade henne till denna lägenhet också, för att vi ville få till den sista touchen. Det var faktiskt hon som ritade upp denna platsbyggda bokhylla. Den gör HELA rummet!

Men, sedan bestämde vi oss för att sälja och då stylade hon inför fotograferingen. Det gjorde så mycket kan jag säga er. Ångrade att hon inte gick styla min lägenhet också...


Badrum i carrera marmor, väggarna klädda med träpanel och värmegolv. Bubbelbadkar och dusch. Hjärtat i lägenheten, utan tvekan.


10 av 10. Avis på den som kommer köpa denna lägenhet och få njuta av detta badrum varje dag.


Jag måste höja Erik Olsson som säljer våra lägenheter också. Varför jag specifikt valde dem var för att de marknadsför lägenheterna på sociala medier - vilket jag givetvis tror på extra mycket. Det är sättet man får ut sina lägenheter. Min lägenhet har på ett dygn flera tusen visningar och de andra som las ut samtidigt ifrån andra mäklarbyråer har typ 2-300.

Sedan har de varit otrolig snabba och effektiva. På en vecka har vi hunnit signa, fota och fått ut de på hemnet.


Vårt kök med beslag ifrån Beslag Design (reklam). Även Carrera marmor här och fiskbensparkett på golvet.


Köket har även direkt utgång till innergården, som vi i princip har för oss själva. Det är aldrig någon annan där förutom vi.


Sovrum med kontorsplats. Älskar vårt sovrum. Heltäckningsmatta, dova färger och ren & skär harmoni.


Max totalrenoverade denna lägenhet när han flyttade in så den är verkligen i toppskick. Om du/ni är intresserade av en rymliga tvåa med dörr ut till innergård och ett stenkast ifrån Norr Mälarstrand är denna helt rätt.

Klick för att komma till annonsen för mer information.


Gillar

Kommentarer


Igår så tog jag bilen ner till Göteborg. Kände bara att jag ville åka hit i ett par dagar för att vila upp mig och tänka på absolut ingenting. Blev bjuden på en magisk middag som ni ser!


Kollade även Idol och Selma hoppas upp i fåtöljen och somnade. Sån gullig liten unge!


I vår familj kan en middag hålla på i typ 3 timmar. Vi sitter och pratar om allt mellan himmel och jord. Hade gärna velat ha en filmkamera som filmade våra konversationer haha för jag kan säga er att det är rätt högt i tak. Skratt och gråt haha.

Men nu ska jag äta upp min frukost och sedan ge mig ut i den krispiga höstluften! <3

Gillar

Kommentarer