Världens Bröllopsmässa 2019

I do!

Det var vad jag sa till detta projekt när jag blev tillfrågad och efter ett möte med ansvarig för mässan så ska jag, Belinda och Isabell arrangera årets modevisning på Världens Bröllopsmässa i år som går av stapeln 10nov. *woohoo*

✨I lördags så hade vi äntligen vår modellcasting där vi sökte modeller till modevisningen på årets bröllopsmässa i Norrköping som sker 10/11. Tack snälla alla som kom och vi har nästan hittat alla modeller som kommer att gå i visningen. ✨

Stort tack till Linden Köpcentrum som lät oss hålla casting i köpcentret, vår samarbetsparnter Mötesfabriken och Världens Bröllopsmässa. Tack till Bröllopsbruket som lånade ut två klänningar dagen till ära. I visningen sedan kommer ni även kunna se någon/några av mina skapelser.

Det här kommer att bli magiskt!! ❤

x.o.x.o Emelie

Gillar

Kommentarer

EVERYTHING

I love my Nikes

God morgon!! Denna kärlek för sneakers är ju för härligt och har väl jag världens finaste pojkvän som köpte dessa åt mig. Kärlek vid första ögonkastet. Det hör inte till vanligheten att jag faller stenhårt för kläder, skor eller liknande men dessa är ju bara som ljuv musik för öronen.

Nu är det jobb dags!!

x.o.x.o Emelie

Gillar

Kommentarer

Clothing by Emelie Vinterstrand

Hej allihopa!!

Idag delar jag med mig av bilder på en outfit som jag sydde upp till Amanda. Hon hade köpt ett super fint tyg (gardintyg) som hon ville ha som byxa och topp. Hon hade en önskad siluett och därefter konstruerade och sydde jag upp denna outfit efter hennes egna mått.

Blev även en fluga till hennes karl 😉

x.o.x.o Emelie

Vill du med ha måttsydda plagg så är det bara att höra av sig till mig via mail till contact@emelievinterstrans.se

Gillar

Kommentarer