Att stiga upp & äta frukost framför nyhetsmorgon under filten i soffan medan morgonsolen kikar in genom köksfönstret. Men att sedan krypa ner tillbaka i sängen med kaffet en stund samtidigt som jag hör nyhetsmorgon lite svagt i bakgrunden - vilket mys 💛

Jag hoppas att ni fått en toppenstart på veckan & att allt är bra med er 💛 nu ska jag starta upp denna dagen..

Gillar

Kommentarer

..Jag städar ur kylskåpet säkert en gång i veckan. Jag är ju som ni vet ett städfreak av rang som inte klarar av smuts i någon form, så ja. Jag plockar ut allt som finns i kylen, slänger ut det som är gammalt & räddar det som går att rädda. Torkar av alla ytor & hyllor, vecka efter vecka, efter vecka.. efter vecka. Varje gång innan nästa veckohandling. Tycker det är så skönt att få bort all dålig mat & in med nytt & fräscht i en rentorkad kyl.

..Jag har alltid haft extremt dålig blodcirkulation, när jag var liten sa läkarna att det berodde på att jag var underviktig. Idag vet jag inte om det är anledningen till det. Men jag fryser väldigt lätt, har alltid kalla händer & fötter plus att jag blir blå under naglarna & i ytterkanten på läpparna. Jag tycker ju att detta är jätte jobbigt & "redan" nu ligger jag under två filtar i soffan om kvällarna bara för att slippa frysa - ganska sjukt ändå?

..Jag är extremt frispråklig. Jag tänker ganska mycket på vilka ord jag använder i bloggen men i mitt privata liv är jag egentligen inte sådan alls - jag svär extremt mycket medan jag aldrig skriver ut sådana saker här. Jag tycker inte att det låter fint & inte jag i alla fall, skulle vilja läsa ett inlägg med ett "ovårdat" språk. I mitt privata är jag den som antingen pratar & tänker sedan eller är jag den som tänker & pratar sedan - det beror verkligen helt & hållet på hur självsäker jag känner mig just den dagen.

..Jag ångrar mig alltid när jag byter hårfärg. Nu är jag brunett & speciellt på sommaren vill jag bli blond men sen vill jag bli brunett när jag är blond. I slutändan tycker jag att det är finaste att vara brunett, trivs verkligen bäst i detta varma.

..Jag är livrädd för att jorden ska gå under på grund av hur mycket alla konsumerar & hur mycket vi äter, kör bil, flyger flygplan osv. HÄR finns en artikel som påminner mig lite extra om varför jag väljer grönt & vegetariskt.

Gillar

Kommentarer