Instagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsing

Beskriv din höst med 3 ord
- Nystart (nytt jobb och ny stad)
- Mysig
- Nuet

Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Det allra bästa med hösten är alla mysiga kvällar med tända ljus, alla mysiga kvällar med mina bästisar och allt myyyys överlag.
Det sämsta är nog att jag blir så otroligt trött, jag kan sova hur länge som helst. Men är fortfarande lika trött hur mycket jag än sover.

Hur höstmyser du?
Jag gillar ju att överraska andra och göra det lilla extra. Kan vara tända ljus och att jag har gjort en god middag eller att jag tar på mig ett mysset och bakar bullar till någon härlig musik.

Vad har du på to-do listan just nu?
Jag ska (Johan ska) säga upp lägenheten vi bor i just nu då vi flyttar till vår nyproduktion i december. Vi ska köpa inflyttningspresent till en kompis, jag ska laga matlådor imorgon inför veckan, jag ska planera in en halloween middag. Jag ska till Borås i helgen och lämna över mina nycklar till min kompis som ska ta över min lägenhet. Jag ska boka in ett yoga pass tills på onsdag.

Bästa musiken för regntunga dagar?
Jag har en höstmys spellista på Spotify med låtar som är lugna och harmoniska.

Vad tittar du på just nu?
Jag har ju fastnat för Paradise Hotel som resten av alla svenskar haha. Annars så kollar jag inte på något speciellt utan Wahlgrens värld tycker jag om att kolla på!

En höstlig maträtt du kommer att äta?
En mustig gryta helt klart!

Vad gjorde du vid denna tidpunkt för ett pr sedan?
Jag dejtade Johan för ett år sedan. Vi blev precis tillsammans vid denna tidpunkt. Så himla mysigt.

Vad har du för höstplaner?
Bara mysa, leva i nuet och kolla på möbler till vår nya lägenhet. Jag ska lova mig själv att boka in dagar med vänner, ha mysiga kvällar med sambon och bara vara med vänner som ger mig energi.

Gillar

Kommentarer

I samarbete med Vero Moda

Höstens mysigaste set helt klart, eller vad säger du?

Kommer leva i detta set helt klart. Den har allt jag är ute efter. Både bekvämlighet, färg och storlek.

Gillar

Kommentarer

Nu har jag varit på höstshopping i Helsingborg! En trend som helt klart är given är ju det bruna/beiga temat som återkommer i alla butiker och vilket jag verkligen ÄLSKAR ❤️

Nå, vad tycker ni?

Hade även på mig detta under dagen. Kavajen är ifrån Ellos.

Gillar

Kommentarer