Hej älsklingar!
Har inte uppdaterat här på typ en vecka, haha känner mig ju ändå lite som den sämsta bloggaren någonsin.
Har dock bara haft lite bloggtorka, har lixom åkt till jobbet, jobbat och åkt hem. Har inte hunnit så mycket mer.
I söndags var jag ledig och umgicks med Philip större delen av dagen.
Han hämtade mig vid 12-tiden och vi åt innan vi åkte till mall of scandinavia för att spela lite olika spel och äta glass.
Hade en superrolig dag men sen blev det bara en lugn kväll hemma. Känner att jag behöver vila lite mer än jag gjort den senaste tiden
Hur mår ni?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Hej älsklingar!

Har känt att hela veckan bara handlade om jobb, ta tåget till jobbet, jobba, ta tåget hem från jobbet och sen gå och lägga sig direkt efter middagen då jag kommit hem sent varje dag. Så den här helgen har jag satsat på att umgås med vänner.

Fredag

Jag jobbade 10-19 och skyndade mig sen till tåget som gick mot Enköping och i Bålsta hoppade Aciro på samma tåg. Vi tog oss hem till mig så att jag kunde fixa smink, hår och kläder innan vi mötte upp Vilma för en drink på en bar innan vi gick ut på en nattklubb där LBSB spelade i fredags.

Jag kunde typ en låt så var ingen höjdare för mig men hade ändå en bra kväll.

Lördag

Aciro sov hos mig så vi åkte tillsammans till tåget då vi båda började jobba vid 10. Jag slutade sen vid 17 och skulle egentligen ha fixat fransarna men vi valde att skjuta på tiden så ska fixa dom nu på tisdag istället. Jag åkte då direkt hem och la mig för att sova någon timme. När jag sen vaknade gjorde jag mig iordning lite smått i lugn och ro för att sen möta upp Elliott och Philip.

Vi åt på Max och åkte sen hem till mig för att titta på film.

Söndag

Jag vaknade först vid 13 (!!!) haha trodde på riktigt att jag inte kunde sova så länge längre. Jag låg kvar i sängen och kollade färdigt på Pitch perfect 3 som var en av filmerna vi började kolla på kvällen innan men aldrig såg färdigt.

Jag åkte sen och handlade med mamma innan jag mötte Philip för att äta en sen lunch. Vi satt sen och pratade väldigt länge så vid 18 tiden mötte vi Jeanna och umgicks med henne ett tag.

Har ni haft en bra helg?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Godmorgon älsklingar!
Sitter ännu en gång på tåget och försöker få i mig en bar då jag självklart valde sovmorgon före frukost.
Den var iaf så söt att den inte går att äta, kunde jag tänkt på innan när jag köpte en bar med smak av hallon men trodde ändå att dom skulle fått den lagom söt.
Idag är det jobb 10-19 och när jag slutar ska jag möta upp Aciro och vi ska hitta på nått kul. Lär dock bli något ganska lugnt då jag jobbar imorgon också.
Har ni några roliga planer för helgen?
Har ni druckit den här drickan? Annars måste ni smaka den! Den är så god!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer