Hej hej, det var inte igår jag skrev någonting här senast. Har egentligen ingen motivation till att skriva på min fritid just nu då jag redan gör det hela dagarna på jobbet samt faktiskt är lite trött på det. Mitt skrivande och anledningen till att jag sökte journalistutbildningen hänger ju egentligen på att jag tycker om att skriva. Men jag har aldrig skrivit mer än några blogginlägg här och där och är inte van med att hela tiden behöva producera bra texter. Jag känner att det är på tiden att det är min sista jobbvecka nu, för jag har sån skrivkramp att ingenting blir bra längre. Det har däremot varit väldigt roligt att få testa på, och jag är fortfarande sugen på att plugga vidare och tycker det vore ett väldigt roligt yrke att jobba med när min utbildning är klar, MEN jag är inte van att skriva så här mycket!! Behöver ett break, men skulle absolut kunna tänka mig skriva vidare nästa sommar, haha!

Jag ska faktiskt försöka uppdatera lite här emellanåt. Inte för någon eventuell läsares skull, men för min egen. Bläddrade igenom min blogg för bara någon dag sedan och insåg hur mycket bra (och dåliga) minnen det faktiskt finns här. Mycket vardagligt som man lätt glömmer bort, men som värmer lite extra i hjärtat när man påminns om det. Så nu måste jag bli bättre på att använda mobilkameran, och dokumentera resten av mitt liv här i bilder och lite korta texter. Sen är jag övertygad om att det kommer dyka upp en del annat här också, lite tips och trix och annat som jag vill dela med mig av. Så är ni bara en gnutta intresserade om vad jag gör på dagarna kan det från och med nu vara värt att kika in här någon gång i veckan ! :)

Gillar

Kommentarer

Vårväder och 1:a april idag. Kallt men strålande sol så jag klagar inte! Drog på mig skjorta, jeansjacka och solglasögon i morse och kände mig mycket nöjd med det beslutet. Är på våg till skolan och har föreläsningar fram till klockan 16. Är glad för sommartiden nu eftersom det innebär att jag borde hinna rida ut i skogen en sväng på Misan innan det blir helt mörkt.

Vi red vår första 120-klass igår, pay and jump visserligen men ändå. Hon var väldigt stressad på framridningen vilket jag faktiskt är lite förvånad över, och jäkligt pigg och stark inne på banan. Men det gick bra ändå! 4 fel i både 110 och 120, första klassen hoppade hon heelt fantastiskt! På sista raka linjen fick jag inte tillbaka henne och hon hamnade alldeles för nära sista räcket. Blev lite samma visa i 120:in men där räddade hon situationen själv. Eventuellt fattar hon väl att hon måste backa av lite själv när hindren blir lite högre haha. En rivning in i kombinationen där hon blev lite platt och jag tappade ridningen i svängen in, men jag är såå nöjd. Jag red bra fram till hinden, hon var crazy och alla längre vägar och kortsidor gick åt att försöka bromsa så gott det bara gick, men känslan när vi väl vände upp mot hindret var väldigt bra. Fina häst, nu ser jag fram emot tävlingsdebuten på samma höjd om två veckor!

Filmen finns att se på min instagram@ec.equestrian !

Gillar

Kommentarer

Hur mina dagar sett ut på senaste. Jag har strosat runt i butiker, kikat på vårkläder och köpt nya solglasögon. Känner att jag lever mitt bästa liv och ger mig själv en klapp på axeln för att jag överlevt ännu en vinter. Ingenting är härligare än att fåglarna kvittrar i takt med väckarklockan, man möts av ljus bakom gardinen och jag fryser inte trots jeansjacka på morgonen. Jag älskar våren så mycket.

Sen har jag också myst med Bianca. Hon stökar ner mest av alla här hemma, hon klöser på fåtöljerna och tar upp mest plats i sängen. Men hon är också den sötaste, och kommer undan med precis allt.

Misan hade hovslagartid 10:00 idag. Hon skötte sig bra, och nu är hon fin om hovarna för ett par veckor framöver. Jag har kört fram och tillbaks till stan alldeles för många gånger idag, men sista var absolut värd då chokladpajen var magisk. Plockade upp Anna och vi åkte via gymmet, tog en fika och kikade i butiker. När vi var klara åkte jag tillbaka till stallet och longerade Mia på banan, hon var fantastisk. Hon fick trava lite upphöjda bommar och galoppera några varv över en liten cavaletti. Hon fick igång kroppen och rörde sig så så fint på slutet. Älskade häst, vad skulle jag gjort utan henne.

Gillar

Kommentarer