-Inlägg i samarbete med Jollrabox -

För ett tag sedan fick jag ett meddelande av en tjej som precis som jag fick barn i Februari. Hon har nu startat upp ett eget företag som levererar spännande boxar för både mamma & bebis. De boxar som tidigår funnits att prenumerera på har ju enbart varit för bebis så jag vart riktigt spänd på vad som kunde döljas i Jollrabox. Självklart ville jag ställa upp & vara med i starten på hennes resa med Jollrabox. I veckan fick jag hem min första box vilket jag blev så glad för.

Boxen finns i två olika varianter, 0-6mån & 6-12mån & jag har alltså fått hem boxen 6-12 månader. En box med något för bebis, ett klädesplagg, något för matintroduktionen & något för mamman. Vi fick ett gulligt sett med tallrik, skål, mugg & bestick i bambu. Ett par byxor från Ellos, ögonfrans & ögonbryn serum. Våtservetter, två olika tvålar med olja, oparfymerade & fungerar för både mamma & bebis. Samt godis till mig och godis till barnet. Kika in Jollrabox du med & starta din prenumeration redan idag!

Med min rabattkod ellenschutz får ni 10% rabatt

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Godmorgon

Okej godmorgon vänner. På riktigt kanske det inte är en god morgon direkt för detta har varit en extremt dålig natt med extremt lite sömn. Jag har vaknat varje timma natten igenom av Willes snoriga näsa, hur det låtit som han inte kunnat andas men ändå snarkat. Jag har fått suga bort enormt mer snor flera gånger inatt, stackarn men ändå är han nu obrydd av denna lilla snoriga näsa.

Jag hade behövt en mega stor kopp kaffe för att vakna till och kanske bli på lite bättre humör. Till de som känner mig vet att mitt morgonhumör normalt är rätt uselt, det är inte bättre när jag inte sovit & inte får mitt morgonkaffe. Eftersom det är dags att svälja kameran idag så har jag fastat sen igår kväll. Ser såå fram emot min lyxmunk & kall pepsi i eftermiddag.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

En lugn söndagskväll i soffan, snart dags att krypa till kojs. Efter Willes förmiddagsvila tog vi oss en långpromenad genom stan. Jag försöker leta fina grenar osv för att göra en fin höstbukett men antingen är allt grönt eller brunt så trist. Wiggo har levt loppan hos farmor & farfar & när vi ringde FaceTime hade han inte tid med oss alls. Nu sover han i sin bamsesäng hos farmor & farfar & jag längtar redan tills han kommer hem.

Vi har ätit lite plock ikväll men ju mer jag äter ju ondare får jag vilket är sjukt frustrerande.. MEN för att göra det hela lite roligare så kan jag bjuda er på en sneak peak från fotograferingen imorse. Sååå fin bild & jag kan knappt bärga mig tills vi får se resten. Frida är verkligen så duktigt! Kika in hennes Instagram för alla fina bilder!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer