Hej finisar! <3
Jag hoppas ni mår bra och att ni haft en fin helg. Jag hade en kanon dag igår med barnen. Vi lekte ute med grannarna och hade de så mysigt.
Vid 16 lämnade jag barnen och blev upphämtad vid 17 tiden. Vi åt mat hos Jossan, drack drinkar, vin och spelade lite spel. Kanon kväll! Sov som en stock hela natten.
Idag har vi haft babyshower för fina fina Emma. Vi började redan idag på morgonen att pynta och fixa. Blev super lyckat och hon blev så överraskad! Så glad att jag får vara med på hennes resa. Längtar så att få bäbis mysa!

​Kram<3

Gillar

Kommentarer

Vi har burit ut massa saker till förrådet och så har jag städat hela lägenheten. Tar ju inte lika lång tid som i huset vilket är så skönt! Livia har sovit i vagnen ett bra tag nu och Nova leker med sitt dockhus!
Vi får snart besök av bästa vännerna för massa bus och lek.

​Kram<3

Gillar

Kommentarer

Vi har haft pizza kväll hos bästa vännerna. <3
Hämtade ut några paket som hade kommit och handlade lite så vi klarar veckan som kommer förhoppningsvis. Ska göra en storhandling när lönen kommer för jag har inte så mycket hemma nu då vi delat upp allting och jag tog knappt med mig något. Har inte ens en sax eller en kniv haha! Listan är lång inför Ikea kan jag ju säga.

Imorgon ska jag till Jossan på kvällen för att vi ska dricka vin och ha tjejkväll. Vi får se om vi tar en sväng in till stan eller hur vi gör. Sånt som märks!
Innan de ska jag och barnen leka med grannarna. Vet inte vad vi ska hitta på. Är så skönt att ha barnen hos mig igen. Sån frid. Båda sover och de ska jag med göra. Sov bara 4 timmar inatt och natten innan 5 timmar. Så jag ligger efter kan man ju säga. Vi hörs imorgon!

​Kram<3

Gillar

Kommentarer