Innehåller affiliate-länkar

Godkväll mina vänner!

Den här helgen har gått otroligt fort och det känns som om jag inte har hunnit med nånting? Plugget och jobbet som jag planerade göra sköts upp och nu känner jag mig lite stressad. Igår spenderade jag hela dagen med min mami. Vi åt lunch, promenerade och fikade på stan. Det var väldigt trevligt att catch up lite och promenera runt i höstvädret. Förresten, vi hittade min skinnjacka som försvann när jag var på väg till Riga!! Den var kvar på caféet på Fältöversten :)

Jag tror verkligen på karma för att jag får alltid tillbaka saker som jag tappar bort. Själv har jag aldrig någonsin tagit en annan persons saker och alltid lämnat tillbaka mobiler, plånböcker, väskor och annat som jag har hittat. Good karma for me! Nej men allvarligt, är det inte ditt - lämna tillbaka! Idag har jag iallafall tränat och jobbat ute i kylan på Drottningholm med att dela ut flyers. Det var min helg det. Bjuder på lite roligare grejer här nedan i form av mina REA favoriter:

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

7. HÄR / 8. HÄR / 9.HÄR

Gillar

Kommentarer

Ville bara först ge lite cred eftersom att jag hittade den här listan hos @Matildaberlin och @artibus . Tycker att det alltid är viktigt att tala om när man hämtar något från andras bloggar. Ogillar verkligen när folk ”snor” saker utan att tagga personen. Tack för mig, nu till den här underbara höstlistan:

1. Beskriv din höst i tre ord

Mys, snygga outfits och en massa chai latten.

2. Vad är det bästa/sämsta med hösten?

När det kommer till det bästa kan listan göras lång: mysiga promenader, doftljus, att naturen är så vacker, uteserveringar med värmelampor, att jag fyller år och Halloween!

Det sämsta måste nog vara alla sjukdomar och förkylningar som drar igång, usch! Har redan haft min första höst-förkylningen nu i veckan och håller precis på att bli bra igen. En annan sak som jag inte tycker om är att det blir mörkt tidigt, kommer sakna att gå hem på kvällen och inte vara mörkrädd.

3. Hur höstmyser du?

När jag höstmyser brukar jag tända doftljus, koka en kopp te, göra ansiktsmask och kolla på något bra serie. Snart kommer jag även sätta upp min ljusslinga i mitt rum vilket kommer göra rummet 100 gånger mysigare.

4. Vad har du på TO-DO listan just nu?

Plugga, träna och jobba med mitt företag är det främsta på min to-do list just nu.

5. Bästa musiken för regniga dagar?

Drake och The Weeknd alla dagar i veckan <3

6. Vad tittar du på?

Just nu tittar jag faktiskt på Gossip Girl! Jag kan inte få nog och tittar på den serien för 5:e gången nu haha. Annars så väntar jag på nästa säsong av Black List och Dynastin.

7. En höstig maträtt du kommer äta?

Räknas Pumpkin Spice Latte haha? Ingen aning vad jag ska svara på den frågan faktiskt, men..... sushi? Det brukar jag alltid äta mycket av.

8. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Den här tiden för ett år sedan hade jag precis påbörjat mitt sista år på masterprogrammet i Ekonomi. Jag kommer ihåg att jag hade jättejobbiga kurser under förra höstterminen och kämpade på med plugget.

9. Var hänger du helst under helgen?

Antigen brukar jag mysa hemma eller så hänger jag på stan med kompisar och tar en kaffe på något trevligt fik.

10. Vad har du för höstplaner?

Mycket! Först min födelsedag, sedan halloween och så vill jag åka på en resa. Har dock fortfarande inte bestämt var vi ska åka någonstans, det återstår att se!

Bjuder på några underbara höst-bilder från Paris där jag var för ett år sedan. Längtar tillbaka SÅ mycket! J’aime la France <3

  • LISTOR

Gillar

Kommentarer

Hello and happy friday!

Igår var jag på ett jättetrevligt event hos Volkswagen på deras showroom i Hammarby sjöstad. Min väninna var bjuden och frågade mig ifall jag ville hänga med. Det var första gången som Volkswagen hade ordnat ett event för kvinnor (girl power) vilket var kul att ta del av.

På plats fanns en del olika sponsorer som Depend, Glossybox, Urban Deli och Wellaware. Man kunde gå fram och testa deras produkter vid de olika stationerna och även vara med i tävlingar. Såklart vann jag ingenting som vanligt, men kul hade jag iallafall! Jag är väldigt pessimistisk när det kommer till tävlingar för jag brukar verkligen ALDRIG vinna. När jag var yngre deltog jag i ett lotteri i Estland där alla lotter var vinnarlotter. Folk hade vunnit 50, 100, 500 och 1000 kronor - men när jag gick fram och skulle dra min lott fick jag...... 50 öre. Så mycket tur har jag!

Kappa - River Island / Skor - liknande / Väska - Marc Jacobs / Jeans - Gina Tricot

Vi kom till eventet vid 18:30 och möttes av livemusik, dryck och tilltugg från Urban Deli. Artister som bland annat Martin Stenmark uppträdde och stämningen var supertrevlig. Jag blev faktiskt glatt överraskad över att det fanns två olika alkoholfria alternativ som inte var läsk - så bra! Vanligtvis finns det ju knappt några alkoholfria alternativ att välja emellan, men girl fanns både en drink och alkoholfri Cava.

Bjuder på några bilder på mig och min kompis. Såklart var vi tvungna att ta bild framför den här instagram-vänliga flower wall. Jag hade lockat mitt hår inför eventet men som ni ser har det försvunnit innan jag ens kom fram haha. Tack så jättemycket vinden! All that effort for nothing.

Bloggerskan Alexandra Nilsson var kvällens konferencier och höll i eventet. Hon var även där och visade upp sin kollagen pulver som hon hade gjort i samarbete med Wellawatte. Älskade hennes rosa power suit, det passade perfekt till kvällens tema! Även fotografen Bingo Rimer var på plats och minglade med gästerna.

I slutet av eventet fick vi varsin goodie bag från Glossybox som innehöll massa skoj! Först och främst fick vi såklart en varsin Glossybox, sen fick vi också lite nagellack, lösögonfransar samt ett gel-kit från Depend. Kommer vara spännande att testa alla dessa produkter. Scrolla lite längre ner för att se innehåller av Glossyboxen! <3

Det här var faktiskt första gången som jag har testat Glossybox och blev ändå glatt överraskad. I den här lådan fick man fem olika produkter:

1. En AHA exfoliating cleanser från märket MURAD. Den ska rengöra huden och ta bort döda hudceller, ge huden lyster samt göra huden mjukare.

2. Eyebrow cream från BANG BEAUTY. Här fick man en bryngel som man applicerar på brynen med en liten borste. Hoppas bara att färgen passar mig!

3. Contour Stick från LARITZY COSMETICS. En stiftpenna som man använder för contoring när man vill markera exempelvis kindbenen. Blir spännande att testa!

4. Rejuvenator från NAIL MEDIC. Det här är oljor med vitaminer som ska reparera och förstärka skadade naglar. Helt perfekt för mig!

5. Deodorant från Nivea. En ny antipersperant från Nivea som luktar jättegott och ska ge långvarigt skydd som vara i upp till 48 timmar.

Jag tycker att den här boxen är bra för de som gillar att testa nya skönhetsprodukter. Man får ju nya skönhetsprodukter varje månad och får då chansen att upptäcka helt nya märken. De skriver också hur mycket originalpriset på produkterna är, så det kan ju vara prisvärt om man tycker om sånt! :) 

Gillar

Kommentarer