Ville bare ønske dere et godt nyttår! Blogges på nyåret, cupcakes ;)

Liker

Kommentarer

SORRY for forsinkelsen, innlegget mitt klikka så jeg måtte føre det inn i word og gjøre det om igjen :-) Enjoy my answers, og om du lurer på noe mer er det bare å kommentere i innlegget så svarer jeg asap.

Linn Hvor har du kjøpt det smykket du har på deg på bildet i dette innlegget?

SV:

H&M :-)

Nerd1 Føler du deg selvopptatt siden du har en blogg? Føler du deg ikke litt fjortiss ettersom det har blitt noe “alle” fjortisser har? Tror du at du kommer til å vokse fra bloggen? Hva slags musikk liker du? Er du smart/flink på skolen, er du engasjert i noe uttover deg selv og ditt utseendet, brenner du for noe annet enn overfladiske ting, leser du aviser og sånt? Føler du deg utilpasss om du henger med jevnaldrende som går på f.eks universitetet, gjør det deg ille til motet? Hva slags farge har du opprinnelig på håret? Hvor mye veier du og hvor høy er du? Når hadde du sex første gang? Har du noen kjæledyr? Hva har du tenkt til å bli? Hva jobber du som nå? Er du lat? SV: Vel, egentlig ikke. Jeg har jo ikke blogg fordi jeg digger meg selv. Jeg følger ikke så veldig mye med på fjortissblogger, så sammenligner ikke meg selv med de. Ja, jeg skal da absolutt ikke blogge for alltid. HE HE. Jeg hører på mye forskjell. Om dagen går det i Kent og Reggae egentlig.. Hehe. Er supersmart og SELVFØLGELIG leser jeg aviser. Haha. Jeg er ikke så veldig engasjert i utseende mitt. Herregud så mange spørsmål, jeg har holdt på å droppe det ca 20 ganger i løpet av tiden jeg har svart. Jeg føler meg ikke utilpass, jeg har brunt hår, jeg er 1,73 og veier ca 60 kg, har ingen dyr, jeg jobber i butikk, er ikke lat at all, vet ikke hva jeg vil bli. PHU. Ikke spør meg igjen plz.

Heisann Hva liker du med Oslo? SV: Egentlig ikke så mye bortsett fra byfølelsen, koselige cafe'er og noen butikker..

Katrine hvor mye bruker du på klær, sko og tilbehør i måneden? hva er yndlingsmerket ditt? hva er yndlingsbutikken din? :-) SV: Mellom 2000-5000 kanskje, litt avhengig av inntekt og slikt. :-) Hm, jeg er veldig glad i Filippa K da.. Men også BZR, Malene Birger, Andersen & Lauth osv. Det meste vi har i butikken! Må vel si Enzo her. Hehe, er absolutt her jeg legger igjen mest penger ihvertfall :-)

Kvar jobbar du? :-P SV: Enzo, på Triaden Lørenskog Storsenter!

M Hvordan møtte du typen din og hvordan ble dere sammen? :-* SV: Møttes først gjennom felles bekjente også ved at han stalka meg på facebook. HEHEHE. Vi ble vel sammen på vanlig måte. JEG SPØR DEG!!!!!!!!!!!

Henriette Du gir oss utrolig mye inspirasjon… Men du må vell få inspirasjon fra noen du også? Evt hvem? Hvor? osv…. Tusen takk for en suuuuper blogg!!! SV: Takk for det :-) Er som regel andre blogger, eller gamle celebcandids!

Anonymous 1. Sprøeste du har gjort i fylla? 2. Hva er din favoritt stilling i sengen? 3. Har du noen gang blitt seksuelt trakassert? SV: hehe. nei.

marit Hei, det er meg som kommenterer 5 ganger om dagen:) SV: HEI!

Anonymous Har ikke noen spesielle spm, men vil så gjerne se alle skoene dine, det ville vært gøy! :D:D

SV: Kommer et eget innlegg om de, må bare få tid! :-)

Marit er det slik at du ikke vil snakke om kjæresten din på bloggen siden du ikke vil vise bilde av ham? SV: Jeg kan godt SNAKKE om han, men blir nok ingen bilder på han! :-)

hege hei hvor ofte er du på shopping og hvo mye buker du da??, liksom i fohold til lønningen din:) SV: Jeg shopper noe nesten hver dag, og bruker kanskje 1/3 av lønningen min. Kanskje 2/3 noen mnd's.

marit hvilken mobil har du?:) SV: Nokia E71!

BALI ER KUL. GI MEG EN ØL 1. Hvorfor er du ikke på msn nå? :P. FORDI JEG IKKE ER LIKE NERD SOM DEG. 2. Er du syk enda? NEI. 3. Hva gjør du akkurat nå utenom å svare på alle disse rare spørsmålene? haha. LIGGER I SENGA. 4. Skal Lazy L på fylla denne helgen? YEP. 5 Er jeg crazy? JA. NO DOUBT. 6. Hvorfor skal det alltid dreie seg om DEG? haha neida

HAHAHA, JEALOUS ALEJANDRO?! 7. Jeg har noen fete sanger jeg har fått i det siste? lyst på de?.hehe. JAAAAAAAA! 8. Jeg skal På FEEEERIE,hva skal du? fryse her i landet? YEP. NERD.

marit sinnsykt fint at det er spørsmålsrunde:D Så… farget du håret hos frisøren, og hvordan har du fått det til å se så livlig ut selvom det ikke er helt naturlig akkurat nå? SV: Haha, jeg syns håret mitt ser rimelig dødt ut jeg da, men jeg kurer det endel. Kan være det! Jeg farget det hos frisøren ja. Sist så tonet jeg da, så er nesten tilbake til blondt igjen nå.

hvor bor du egentlig? bor du på lørenskog, siden du jobber på triaden? SV: Nei, men ikke så langt unna. Rælingen! ;-)

hege hva er din naturlige hårfarge og hvilke hårprodukter bruker?noen du anbefaler? SV: Ganske mørkebrunt :-) Jeg skal lage en post om hårprodukter! Har fått meg nye favoritter.

Nora Hvorfor startet du å blogge? Tjener du noe på å ha den? Isåfall, hvor mye? Hvordan har bloggingen påvirket hverdagen din? Har du kjæreste? Bruker du sminke hver dag? Hender du går med det samme antrekket (outfitet) to dager på rad? SV: Fordi jeg hadde lyst på blogg, rett å slett. Bloggingen har ikke påvirket hverdagen min i veldig stor grad, bortsett fra at jeg generelt har litt dårligere tid fordi jeg "må blogge først". Yep, det har jeg vettu. Verdens snilleste gutt :-) Jeg bruker som regel sminke når jeg skal på jobb, om jeg har fri og bare skal på sats er jeg ikke så nøye på det. Det har nok skjedd. Hvis jeg overnatter og ikke har med skift feks!

Andrea hva er yndlingsmusikken din? har du noen bra work-out sanger? SV: Hører veldig mye på Kent og reggae som sagt lenger opp :-) Jeg trenger workoutsanger selv!!! Hjelp please?

Liker

Kommentarer