Genser - andersen & lauth, boots - nelly, shorts - vintage levis, hatt - bikbok

Fikk spørsmål her om dagen om det var noen grunn til at jeg hadde på meg solbriller på alle bilder... HE HE. Nei, det er ikke det altså. Jeg bare bruker solbriller 24/7 på sommeren fordi jeg får vondt i hodet av å myse... :-) Så nå skal jeg ta alle (nesten, ihvertfall..) bilder uten solbriller. Are you excited? Haha! Dette var dagens jobbantrekk, nå har jeg skiftet til kun en lett kjole og ballerinas. VARMT! Nå skal jeg og Morten en tur til Carlberner for litt kaffe, deretter blir det grilling i parken. Lovely :-) Skal dere noe gøy idag? Er jo så herlig vær, så man kan jo ikke sitte inne!

Hei.

 

Liker

Kommentarer

Nye wedges fra Nelly (Annonsebasert lenke)

In love with my new shoes! Jeg har veldig lyst på de i denne fargen også merker jeg. Nydelige nå på våren.. :-) Jeg tok bilder ute i solen før jeg dro på jobb, men de ble skikkelig crappy så er veldig glad for at jeg var her såpass tidlig at jeg rakk å ta bilder før jeg åpnet butikken! Idag er det strålende sol og jeg skal grille i parken med min elskling etter jobb. Perfekt lørdag :-) Dagens antrekk kommer opp litt senere. KISSES!

  • Life

Liker

Kommentarer

Stjal bildet fra Cambam!

Hva syns dere om kjolen? Jeg syns hun så utrolig vakker ut :-) Sarah Burton for Alexander Mcqueen har vært veeldig flink, og kjolen er helt nydelig!

Liker

Kommentarer