Hei mine fine lesere! Nå skal jeg møte Mira for en tur til Polhem sin sommerfest på Stratos. :-) Antrekksbilder kommer senere, da jeg har dååårlig tid. Ha en super kveld, og husk at jeg liker dere MYE!

  • Life

Liker

Kommentarer

Det finnes ingen bedre motivasjonsbooster enn nye treningsklær (eller veldig bra resultater!). Jeg har begynt å kjøpe meg en ny topp eller en ny treningstights når motivasjonen skranter som verst, og på meg hjelper det hver gang! Jeg får lyst til å trene right away :-D

Så jeg har plukket ut mine absolutte favoritter hos Nelly, som faktisk har veldig bra utvalg! Trykk på beskrivelsen for å komme rett til produktet om du vil ha mer info/priser :-)

Knallrosa treningsbh, rosa og lilla i midten, knallturkis treningsbh.

En så lenge har jeg klart meg uten treningsbh, rett og slett fordi jeg aldri har kommet så langt at jeg har giddet å prøve en. MEN, å trene med vanlig bh er veeldig lite komfortabelt, så en slik må jeg ha meg uansett.. Da er spørsmålet bare hvilken farge?! Åh, valget kvaler...

Nikesko med lilla detaljer, hvite Adidassko i midten, lyseblå Nikesko. Jeg syns skoene gjerne kan ha litt farge (jeg har et par rosa og et par rosalilla), men et hvitt par skader jo ikke akkurat. Da kan man kanskje være litt mer fargerik på resten!

Adidastights med grønne detaljer, Niketights i midten, Adidastights med rosa detaljer.

Åh, jeg skulle gjerne hatt en tights for hver dag! Hittil har jeg to fra Adidas og en fra Nike. Så jeg treeenger vel ikke fler, men det er så deilig å kunne bytte på! :-)

Lilla singlet, grå tshirt i midten, turkis tskjorte.

Personlig trener jeg veeldig ofte i tskjorte. Ikke av en spesiell grunn, det har blitt sånn. Men jeg merker at jeg gjerne skulle hatt flere singleter når på sommeren når det er litt varmere!

Det hjelper merkelig nok bare å kjøpe noe fargerikt og det er kanskje derfor jeg som regel trener i rosa sko, rosa singlet/tshirt og rosa hettejakke... Og nei, ikke samme rosafarge. Haha! Mine favoritter har alltid vært (og kommer alltid til å være) Adidas og Nike. Hva er det som motiverer dere når det kommer til trening?

Liker

Kommentarer

Jeg måtte hjemom igår for å hente en koffert.. Følte meg litt Paris Hilton der jeg gikk.. Kjolen er ny og bedre bilde av den kommer asap! En dag jeg rekker å ta antrekksbilde..

Jeg har endelig fått kjøpt meg krølltang. Her har de falt litt ut, og jeg er ikke like flink som Cam enda, but im gettin there! Nå skal jeg bli flink til å fikse håret :-D

Jeg har shoppet litt på Lille Himmel! Deilig med litt nye klær :-D

Og jeg er helt forelsket i mitt nye timeglass-smykke. ♥

  • Life

Liker

Kommentarer