Ph: Fashionistainoslo

Meg: Skinnshorts - Bikbok, tshirt - topshop, jakke - Gestuz, sko - Jeffrey Campbell, clutch - Alexander Wang Mira: Skjørt - Gina Tricot, sko - Jeffrey Campbell, jakke - H&M, beatles-tshirt (Annonsebaserte lenker)

Jeg og Mira startet som dere allerede vet med å finne oss drømmejakker! :-D Mira prøver her en sort, litt kort jakke med skinnermer, og jeg prøver pelsen jeg kjøpte. Loves it!

Vi møtte masse fine mennesker som alltid, drakk endel champagne som alltid og så endte vi opp med å dra hjem i 21-tiden ettersom Mira måtte jobbe og jeg var helt død i benene etter å ha stått i 8 timer før jeg tok på meg litasene :-) Haha. Jeg var litt for opptatt med å nyte alkoholen, så jeg fikk ikke tatt så fryktelig mange bilder!

Dette har vært en laaaang dag! Mye jobb, men det er bare gøy. Idag fikk vi levering på jobb både fra Deborah Lippmann og Lulus :-D Kjempemorsomt å endelig få inn litt neglelakk og de herlige beautybagene/toalettmappene fra Lulus! Jeg skal prøve å få tatt litt bilder til dere imorgen! Lenge siden siste Lille Himmel-innlegg. Kisses ♥

Liker

Kommentarer

Jeg fikk endelig tak i disse to igår! Egentlig mest ved en tilfeldighet, ettersom jeg og Mira bare tok en kaffe før vi dro på Moods-festen, men åh. HAPPY HAPPY HAPPY Idag er jeg superbusy, så jeg blogger igjen imorgen lovelies. Ha en fin onsdag ♥

Liker

Kommentarer

Igår var jeg som sagt på lanseringen av Moods of Norway sin nye parfyme, og i den anledning gir jeg ut parfymen til en av dere heldige lesere :-) Giveawayen varer til søndag 4. desember, og man kan kommentere så mye man vil :-) Husk mailadressen når dere skriver inn kommentaren i kommentarfeltet. Under ser dere hva dere kan vinne:

Eau de cocktail fra Moods of Norway

Legg igjen en kommentar, så trekker jeg en heldig vinner søndag kveld kl 22.00 ♥

Liker

Kommentarer