Nastygal

Hi lovelies. Jeg har mange cravings, og her ser dere 6 stk fra nastygal. Skulle gjerne hatt alt hengenes på stativet ASAP ♥ Hva CRRAAAAVEEERR dere om dagen? Linkz please :-D

Liker

Kommentarer

Da vi var innom This is PR på torsdag ble vi med i en kul konkurranse, hvor man skulle style et antrekk ut ifra tingene de har i showroomet! Jeg og Hilde måtte teame opp da hun fant et perfekt, rødt skinnskjørt og jeg fant en tshirt som passet perfekt til :-) Antrekket ble ganske kult, om jeg kan si det selv. haha! Skjørtet var fantastisk.

Trykk på bildet for å komme til facebooksiden :-D Husk å trykk LIKE! ♥

Konkurransen går ut på at man samler opp likes, og den som har flest likes innen 3. mai vinner! :-D Håper dere gidder å gå inn å like. Vi må jo bare vinne det her :-D Antrekket vårt var ganske kult, eller hva? Husk å trykk på LIKE!

Liker

Kommentarer

Jakke - Zara, tshirt - Helmut Lang, veske - Balenciaga, pleatherpants - Bikbok, sko - Sam Edelman, smykke - Bjørg, klokke - Michael Kors, sunnies - Karen Walker

Hi lovelies! Idag har vært en fin dag. Sov lenge, ryddet leil og kost meg masse. Fant fort ut at det ikke var noe spiselig her, så alle måltidene har blitt spist ute idag. Yum! Startet på Bocata på Byporten og endte på Villa Paradiso for middag. Fin dag med min fineste :-) Kom hjem igjen for litt siden etter endel timer ute i solen. Lovely! Ikveld blir det Jersey Shore!!!! :-D I cant wait. Haha. Det programmet er musthave på søndager merker jeg..

Jeg har fått meg ny favoritt på Villa. Bianca Notte. Yummy in my tummy!

Liker

Kommentarer