Lintshirt fra verdens beste IRO, skinnshorts fra IRO, Pandoravesken fra Givenchy & YSL Tribute i fine farger

Nå er innlegget oppe på Høyerbloggen. Det er nå dere må trykke LIKE som gærninger :-D Håper at dere viser deres støtte (så lenge dere liker antrekket selvfølgelig). Antrekket ble veldig Linn da. Veldig, veldig meg. Så da regner jeg med at dere liker det også, Hi hi. Og digger dere ikke shortsen? Jeg tror jeg må ha den. Og skoene. Og tshirten som er sååå god. Og vesssken. AH! TRYKK HER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET. (Og husk å trykk like under) Dere får også lov å dele på facebook om dere er i ekstra kjærlighetsfullt humør ♥

Over ser dere mine to favoritter (bortsett fra mitt da, ha ha). Jeg digger Marianne sitt (til høyre) pga den fantastiske Helmut Lang-skinnshortsen i gult, og Ingrid (til venstre) ser jo alltid fantastisk ut :-) Men jeg likte sånn egentlig de fleste antrekkene, ha ha. Jeg elsker alt vi har. Alle bildene er tatt av Hinda Karoline Fahre!

Liker

Kommentarer

Ååh, dere! Jeg dør. Det er så mange som vil ha disse buksene, og nå har Nelly tatt de inn :-D Jeg syns dog buksene ser mye bedre ut irl enn på modellen, fargene ble liksom litt stygge, ha ha. Men de er helt rå. Shortsen er også helt rå. Vi har selvfølgelig begge to på Høyer Egertorget hvis dere vil komme innom for en titt :-)

Du finner utvalget fra Current/Elliot her (Adlink)

Hva syns dere om jeanstrendene med masse print og farger? Jeg har så lyst på shortsen selv. Den blir jo kul til alt!

Liker

Kommentarer

Genser - Theory, shorts - Gina Tricot, boots - Sam Edelman, belte - B-belt, clutch - Alexander Wang, ringer - Bjørg

Igår startet jeg dagen med jobb, og så fort jeg var ferdig løp jeg ned til Eger Bar for å møte jentene for litt skravling, før vi gikk inn igjen på Høyer for Blogg-aften! Fine Annabel og Debbie har planlagt en stund nå, og hele kvelden gikk veldig bra. Gøy! :-D Det var makroner, jordbær, cava og selvfølgelig en haug med fine bloggjenter!

Mira og Christine (mao verdens fineste jenter) ble med på bloggkveld :-D

Jeg var like flink til å posere som alltid, og Mira er fin <3

Noe av det morsomste med bloggkvelden var jo stylingskonkurransen! Vi kunne velge klær fra overalt på Høyer, og skulle sette sammen et antrekk bestående av minst tre merker. Kjempegøy. :-) Under ser dere en forsmak på mitt. Imorgen får dere se bilder av antrekket på meg! Dere kan gå inn å like antrekket mitt, og da er jeg med i trekningen av en Alexander Wang-veske. :-D Kommer til å poste mine tre favs av de andres antrekk. Det var mye kult!

Sko fra YSL, shorts og tshirts fra Iro og veske fra Givenchy. (Og JA, alt er på ønskelisten min)

Liker

Kommentarer