Tshirt - IRO, jakke - Zara, bukse - Rag & Bone, clutch - Alexander Wang, sko - Sam Edelman

Hei & happy saturday! Har dere det bra? Jeg fikk endelig kjøpt meg lader istad! Så er macen og bloggingen back to normal. Utrolig deilig :-) Over ser dere dagens antrekk, alle tingene er favoritter for øyeblikket!

Startet lørdagen med litt kaffe og kos med Hanne før jobb. Elsker smykket hennes!

Liker

Kommentarer

Skinnjakke fra IRO, via Ssense.

Hei elsklinger! Jeg er forelsket i denne jakken, og kunne så sårt ønske jeg hadde 7599 (eller noe i den duren..) til overs, men jeg kan virkelig ikke kjøpe den mtp at jeg nettopp kjøpte Helmut Lang-skinnjakken..

Jada, så ellers... Idag er det jobblørdag (what else is new, haha!) og jeg blir helt svimmel av alle de fine nyhetene.. Vi har fått inn Celinè, IRO (som jeg har mast altfor mye om), Phillip Lim og masse mer ♥ Istad fikk jeg endelig tatt turen innom Eplehuset, så ny lader er nå i hus. Føles fantastisk etter å egentlig ikke hatt noe særlig Mac-tilgang de to siste ukene. Igår måtte jeg blogge fra Morten sin reserve data, og den var helt forferdelig... Hahah. Når jeg første skrudde den på hadde den ca 38 oppdateringer som måtte innstalleres før jeg i det hele tatt kunne bruke den, og så ville ikke internetten fungere og sist men ikke minst; jeg har jo ingen USBkabel! Hahahaha. Så herlige greier altså. Takk Gud for at laderen er back in business!

Vi satser på litt mer hyppige oppdateringer fremover, og jeg håper dere har savnet bloggingen litt ihvertfall? :-D

Liker

Kommentarer

Ny topp fra So Next Year! (Sponset)

Hei! Har dere det bra? Jeg slapper endelig av i sofaen etter en halvstressende uke med mye jobbing. Sitter her med ansiktsmaske mens jeg ser på Pantelånerne i Detroit, haha! :-) Fredagstv ♥ Fikk denne toppen i posten her om dagen, og den er superkul. Nå trenger vi bare litt sol her i Norge slik at jeg kan få brukt sommerklærne mine... Dont get me wrong, jeg hopper gjerne i shortsen på en regnværsdag, men hadde ikke skadet å faktisk være varm når man er utendørs i slutten av juni...

Ble litt sen blogging idag, pga at jeg fikk låne dataen til Morten først nå. En grisetreig drittdata for å være ærlig, ha ha. I miss my Mac :-( Toppen over blir perfekt til jakken på bildet og en kul olashorts. Loves it!

Liker

Kommentarer