Pictures by Hanne

COMFY AND CASUAL! Idag har jeg vært på varetelling hele dagen. Vi har også fått helt nytt kassesystem, så er endel å sette meg inn i. Imorgen har jeg fri, men har et intervju med en som søker på den nye (fantastiske!!!!!) Trend Shops som åpner i september! Gleder meg så sinnsykt nå. Blir verdens beste avdeling, med verdens beste merker. Er også sinnsykt deilig å få i gang litt nye rutiner og et nytt bra kassesystem før vi åpner. Gleder dere dere like mye som meg eller?? (Ha ha, sikkert ikke like mye for jeg er hysterisk glad!) Har hatt på meg så mye (imo) fint denne uken som jeg ikke har rukket å få tatt bilder av, så skal prøve å være flinkere fra og med imorgen. Er jo apparel jeg syns det er absolutt morsomst å poste, og det virker som om det er det dere liker best også? ♥

Skjørt - H&M, skjorte - IRO, veske - Givenchy, sko - New Balance, klokke - Michael Kors, armbånd - Hermes

Liker

Kommentarer

New in: sandaler fra Isabel Marant

FINALLY! Har hatt lyst på disse skoene en liten evighet nå, og endelig ble de mine litt tidligere i uken :-D Jeg kom nesten nettopp hjem fra jobb, og er utslitt av å stå på jobb pga salget. Så sinnsykt mye mennesker og rot. Ryddomanen i meg får spasmer, men det blir vel litt kaotisk i salgsperioden..! Nå venter en megaslapp (og herlig) lørdagskveld ettersom vi har varetelling imorgen. Jobber fra 09 og til vi er ferdige, så satser på å være ferdig liiitt tidlig ihvertfall ♥ Nå: back to Sons of Anarchy sesong 3!

Liker

Kommentarer

HEI LOVELIES! Om noen uker får vi en siste levering med Kenzo + tigern! Mange som misset ut sist vi fikk inn grå, så nå har dere en siste sjanse :-) Jeg skal nok ha en til, bare i litt større str enn den grå som jeg måtte selge fordi den var så kort.. Liker en litt mer relaxed fit, som dere vet by now. (likte forsåvidt de sorte skoene på bildet i midten VELDIG godt også, de er her)

Alle over finner du på Matchesfashion

Av de dere ser over liker jeg aller best den gulgrønne med tigern og den lyse med eiffeltårnet på. Et utvalg av disse over kommer ila juli, hvis dere vil stå på ringeliste så ring 22 70 88 25 og sett dere opp :-) Sist forsvant den grå på dagen, så greit å få info når den kommer! (Vi fortsetter selvfølgelig med Kenzo, og høstkolleksjonen som kommer i aug sånn ca er heeeeelt fantastisk. GLED DERE ♥)

Liker

Kommentarer