I samarbeid med KappAhl gir jeg dere muligheten til å stikke av med et gavekort på kr 1000,-  om dere svarer riktig på følgende spørsmål: Hvor henter Vintage Stories SS14 inspirasjon fra?
A) Fra loppemarkedet, fleamarkets og meksikanske bryllupskjoler
B) Fra designere og motehus på den internasjonale catwalken
C) Fra gatemoten på de store moteukene

Hint: Sjekk ut intervjuet med meg og Mike HER. Send riktig svar på mail med navnet ditt og adressen din til vixen@chilipublications.no innen 2.April!

Liker

Kommentarer

pictures: kaja-marie

HERREGUD, nå er det mandag igjen. Ukene flakser av gårde, og jeg klarer nesten ikke skille dagene og ukene fra hverandre. Det betyr at det går fort frem til Paris i slutten av mai, så im lovin it. Jeg og Morten har neeesten klart å bestemme oss ferie, og det blir muligens kanskje Barbados!! Har noen vært der før? Jeg har funnet et hotell som er så fint og rett ved stranden med all inclusive, så jeg heller virkelig mot dette. Hadde vært gøy å høre om noen har vært der og har noen erfaringen og tips å dele? ♥

Tshirt - AMERICAN APPAREL, skjørt - HELMUT LANG, boots - NELLY, pels - RAVN, sunnies - FWSS, clutch - GIVENCHY

Liker

Kommentarer

pictures: kaja-marie

Da var det på tide med en liten forandring på neglene igjen! Var så ubesluttsom denne gangen, men endte til slutt på beige spisse negler med oransje tipper. Oransj-fargen jeg valgte er ganske knall så mulig jeg går fort lei, men da er det bare å bytte igen, hi hi. Det er jo det som er så morsomt med å kunne svinge innom S&M i ny og ne! For alle som vil ha like fantastiske negler så ligger S&M i underetasjen på Olimb & Co nesten rett ved Stortinget/Egertorget (Prinsens gt 22) og dere kan ringe 22 42 67 00 for å bestille time :-)

new nails by S&M

Liker

Kommentarer