pictures: me

Jeg klikket hjem denne lampen for en stund tilbake, og planen er at den skal henge i gangen. Vi har en gang som krever litt mye lys så jeg ville ha en uten "skjerm" for å å mest mulig lys. Holdt på å klikke hjem lyspæren igår, men kom på at jeg siiiikkkert finner den i Oslo sentrum, og det gjorde jeg! ♥ Idag ble en lampe til kjøkkenet (og litt mer) med meg hjem fra en liten handlerunde med Hanne, så det spørs om ikke jeg må dra å handle inn enda en slik pære. De er jo så fine, og særlig i en slik type lampe. Den til kjøkkenet er litt større og har skjerm men jeg tror alikevel jeg vil ha en diamond-pære. Jeg elsker når ting faller på plass litt etter litt i leiligheten!

Liker

Kommentarer

Jeg var hos S&M forrige fredag å fikset neglene igjen, og dere vet jo at jeg har savnet rød endel så det var rett og slett på tide å bring back the red! Jeg ELSKER rød neglelakk og det er stort sett kun det jeg bruker men etter jeg begynte å gå til S&M måtte jeg jo teste litt forskjellig. Hittil er favorittene mine neglene jeg hadde først (se her) og disse. Jeg likte de oransje jeg hadde sist også veldig godt, men de ble jeg fortere lei. (se her)

Denne gangen gikk jeg for helrød i en ganske mye kortere versjon. De jeg hadde nå sist ble jo superlange, og jeg merker at når de blir AKKURAT for lange, så klarer jeg de ikke lenger. Blir litt for Rihanna, if that makes sense. Klør istedet for negler. Det er dog noen farger/styles jeg syns krever lange negler, så da er det godt med en pause med kortere negler iblant :-) Jeg ble SÅ fornøyd, og som jeg har sagt før er det så deilig å bare ha fine negler i en ca en måned uten at man trenger å tenke noe særlig på det ♥ For å bli neglefin kan dere ringe salongen på 22 42 67 00 eller bare klikke dere inn HER. (Eller bare løpe innom hvis dere er i sentrum! Det ligger i underetasjen ved Olimb & Co, så rett ved stortinget tbane.)

Liker

Kommentarer

HI LOVELIES. 17. mai-antrekk er like vanskelig hvert år! Jeg er misunnelig på de som har budnad, samtidig syns jeg det er gøy å finne noe fint å ha på meg. En liten grunn til å pynte seg litt ekstra. Jeg liker å holde det feminint og klassiskt på 17.mai, men samtidig vil man jo ikke være stivpyntet. Man burde holde seg unna alt for korte kjoler, eller alt for pyntede kjoler. Jeg syns også man fint kan kjøre på med pene bukser og en fin topp! Man vil jo helst ikke se ut som man skal på ball heller. Det er vel denne vanskelige mixen som gjør at det kan være utfordrene å finne riktig antrekk. Jeg har trålet gjennom Zalando og funnet mine favoritter der, samt litt fint tilbehør som passer til :-) Jeg har også en liten konkurranse på lur til dere som blogger!

gul maxikjole fra Louche, blomstrete kjole fra Closet, hvit kjole fra Timo, lilla kjole fra Soft Rebels, blomsterkjole + bukse fra Ganni, gul kort kjole fra French Connection

Så til konkurransen: Del ditt beste antrekk til 17.mai og vinn et gavekort fra Zalando på 1000kr!

Slik deltar du; 1) Ta/finn et bilde av det du mener er det perfekte antrekket til 17.mai og legg det ut på din blogg! 2) Kopier denne teksten i blogginnlegget ditt: "Jeg er med i konkurransen om et gavekort på 1000kr fra Zalando – i samarbeid med CupoNation og Zalando!"

3. Skriv inn linken til innlegget ditt og mailadressen du vil kontaktes på hvis du vinner i kommentarfeltet her hos meg! Alle deltagere blir tilmeldt CupoNations nyhetsbrev. Jeg trekker vinneren den 09.05.2014 ♥

 ANNONSE

Liker

Kommentarer