Blähähähähähä alltså min hals , det gör så ONT. Hela halsen är svullen och det gör så ont att svälja, det gör ont att gapa och det gör ont att bara andas . Skjut mig 😭

Det gör dessutom ont i öronen, mest höger och jag är yr när jag rör mig . Det här var väldigt långt ifrån min plan så det finns inte , jag har inte tid att vara sjuk och jag har inte råd att vara sjuk heller för den delen eller ro i kroppen att vara det.

Förlåt, jag vet att jag gnäller mycket nu och att det alltid finns värre men inland måste man bara få spy ur sig lite galla . Joråsåatte det kommer ju inte hända ett skit här idag mer än att jag måste åka till min barnmorska för det är sista dagen idag som jag kan ta min p spruta . Ska passa på att köpa på mig allt som kan lindra min hals när jag ändå är på apoteket också.

Hästarna, ja dom får vara. Jag orkar inte göra något med dom mer än mat och vatten idag och det är väl eventuellt hagen som jag måste orka mocka . Nä uscha , håll tummarna att det här går över fort nu

Fem år sen ❤️ sista tävlingen innan min första benoperation

Gillar

Kommentarer

Jag hoppas verkligen att eran söndag blev bättre än min, jag kommer bli dyngsjuk. Har lyckats mocka med hjälp av barnen och lyckades koka makaroner och få till en sås till så dom fick middag men utöver det så har jag mest sovit hela dagen av och till.

Tacksam över att Wille kan roa sig själv med att måla , leka , va med storebror och kolla på plattan för den här mamman har varit tvärkass idag. Så trist när vädret varit helt ljuvligt med sol och flera plusgrader.

Masade mig upp där framåt eftermiddagen som sagt och skjutsade först oliver till tåget , Wille till sin pappa som snällt mötte upp oss på affären där jag skulle hämta ut ett paket. Eftersom jag är så risig så behöll han Elton och tog med sig Traj så att jag inte behöver tänka på dom ❤️ hade så gärna velat följa med dom och kurat ihop mig i Ts famn men jag vill inte smitta dom så det får bli senare i veckan.

Väl hemma hade det hunnit skymma och graderna visade inte mer än en enda plusgrad så dom två stora damerna stod å huttrade. In med alla i stallet och fodrade, borstade , kollade igenom och la på täcken på dom två stora. Friserade även Dixue lite som börjat se rätt risig ut 🙈

Betydligt stiligare i kort man och friserat öronhår samt rak svans istället för stripig. Tycker att hon har börjat falla ur lite vilket säkert har med pälssättningen att göra så jag ökar på hennes fodergiva igen och ökar även dosen med olja . Lima är än så länge jättefin och Vilda växer och ser fin ut .

Ska försöka få Thomas till att bygga ett litet höhus åt mig när han ändå bygger boxväggen för jag vill gärna att dom ska ha fri tillgång men det funkar inte så länge dom bara pissar och skiter i maten . Får locka med att jag har lättare att sova hos honom på det viset ;) det måste dessutom vara ett rejält bygge eftersom den yngre förmågan på fyra ben klättrar på allt och gör sig illa .

Medans hästarna åt så passade jag på att rulla upp tvättade benlindor och lite sånt men sen var orken helt slut. När hästarna var nattade så var det bara för mig att peta i mig Ipren och en halstablett. Har legat med frossa och värk i hela kroppen , örat värker, huvudet känns tungt och halsen är fruktansvärd. Har provat med både glass och hett honungsvatten men den känns fortfarande som ett rivjärn och det gör galet ont att svälja.

Jag hoppas på ett mirakel till imorgon att jag mår bättre men det ser och känns rätt mörkt ut för det 🥵

Gillar

Kommentarer

Godmorgon !

Jag har verkligen haft en härlig helg där jag tankat närhet och kärlek av båda barnen och jag har försökt ladda mina egna batterier på ett bra sätt. Gårdagen blev ju supermysig efter att vi varit nyttiga och betat av en del på göra listan så softade vi på olika sätt innan det var dags att ta en dusch och klä på oss lite fint för en middag på pinchos.

Min kära hyresvärd och vän följde gärna med och vi hade en jättetrevlig kväll. God mat och goda alkoholfria drinkar. Barnen uppskattade allting väldigt mycket och det var bara en toppenkväll.

Vi avslutade sen hemma i soffan framför en film med lite godis för dom som orkade . Nattade sen hästarna och kröp i säng själv.

Vaknade vid 03 av att jag hade fruktansvärt ont i ena sidan av halsen och ut mot örat. Kunde knappt svälja och var tvungen att leta fram både Ipren och strepsils innan jag kunde försöka somna om. Har vridit och vänt på mig sen dess och har fortfarande jätteont i halsen och örat . Antar att det är min tur att åka dit nu på förkylningen som alla andra haft 😳🥵

Bara att försöka kurera mig så gott det går med andra ord.

Stora gossen ska skjutsas till tåget lite senare och även den lille ska nog till sin pappa som kommer hem från utlandet . Elton kommer tillbaka från sin vistelse i Gävle och födelsedagsvovven Traj ska åka till husse . Så det blir en liten omjustering här hemma minst sagt. Jag skulle behöva åka ut till ön för att hämta ut ett paket och skicka iväg min sadelgjord som faktiskt gått sönder . Det var inga problem från återförsäljaren att skicka mig en ny gjord så jag ska bara skriva ut retursedeln och skicka min gamla.

Jag hade tänkt rida båda idag men med tanke på hur jag mår så får jag nog ta det som det kommer . Hoppas att eran helg varit underbar och att ni får en skön söndag ❤️

13 år idag 💞

Gillar

Kommentarer