Barstolar från By Crea

Nu har vi lyxat till det här hemma med två ”Bruno” stolar från märket ”By Crea”. Älskar att man själv kan göra både materialval samt färgval på alla stolar i sortimentet. Sen att det är svenska material och personlig grym service gör bara saken tipp topp!

Vi valde svart ram & svart skinn på våra. Vad hade du valt?

Gillar

Kommentarer

 Minns ni att jag reducerat min ”hudålder” hela ett år på 8v när jag testade kollagen pulvret The Solution? Jag har självklart fortsatt med det då jag vill behålla spänsten i hyn & kanske till och med blir något år yngre i hyn på sikt. Varje dag dricker jag en pulverpatron av detta magiska pulver, brukar oftast hälla det i mitt vattenglas. När jag reser har jag alltid med några rör så jag inte ska glömma & nu är det en rutin som jag har svårt att se mig själv leva utan.

Det bästa är att man prenumererar på kollagen pulvret så jag behöver heller aldrig få slut på rör då de smidigt skickas hem till min brevlåda löpande.

Jag är ju ”bara” 32 år gammal men det är ju verkligen nu man ska börja tänka på rynkor osv INNAN de kommer & etsar sig fast. Dessa pulverrör är ju inte endast för ansikte utan fungerar för hela kroppen (även bra mot celluliter!) och har dokumenterad effekt via studier som gjorts! Och efter två graviditeter så behöver denna kropp lite spänst!

Har ni testat The Solution? Märker ni skillnad? Om ni inte testat då rekommenderar jag er att göra det, ni kommer att tacka mig!

​​Är ni sugna på att testa? Isåfall gör det nu när jag kan ge er 65% på första köpet! KLICKA HÄR​
Gillar

Kommentarer

Jag har alltid haft en positiv inställning till livet. Till 99% så försöker jag se allt från ”den ljusa sidan”. Allt som går att göra ö bättre, försöker jag göra bättre. Jag försöker vara glad och le ofta, och se allt det vackra och uppskatta livet. För tänk så kort livet är. Tänk så snabbt tiden går. Mina barn växer för fort. 15 år med min man har swishat förbi, det känns som igår vi träffades & jag hade konstanta fjärilar i magen.

Jag har just varit iväg från min familj i ganska exakt 24h. Gått på event som inspirerat mig, umgåtts med vänner & sugit in allt från intressanta människor till snygga möbler. Imorse vaknade jag bredvid en vän, solen strömmade in i hotellrummet & jag passade på att njuta, njuta till 100%. Livet har motgångar, mörka stunder & stunder av sorg. Men livet är också så jäkla härligt. Tänk på möjligheterna, tänk på kärleken och människorna omkring dig. Har du barn så tänk på dom, ge dom tid, ge dom kärlek, massor med kärlek!

Jag såg två kvinnor idag som stod med stängda ögon vända mot solen, de sög in dagen, lyckan från solen. Jag såg en äldre dam som stod i snön och pratade med sin hund, med ett stort leende på läpparna. Jag såg ett par, som höll om varann. Jag valde att se det, och uppskatta det. Jag väljer ofta att se det vackra, jag blundar gärna för det som är tufft. Men jag vet att det finns. Jag vet att människor har det tufft och jag vet att livet inte är en dans. Men JAG försöker att göra just mitt liv så bra som möjligt och på den vägen kanske kunna göra fler i min närhet lyckliga.

Nu har jag haft för mkt egentid för tankar men det jag vill säga är att jag är glad för livet och allt det ger mig. Och jag väljer att vara lycklig, mitt i livet.


💙

Gillar

Kommentarer

Sofie Granqvist