Måndag igen , veckorna flyger förbi . Men har verkligen hunnit med mycket förra veckan och i helgen .
Vi har målat hela helgen och igår spela jag fotboll.

Nu är Meja äntligen hemma igen och om ett tag landar nog Viktor hemma också .
Så vi kan ta en lugn och skön kväll tillsammans alla tre innan Meja ska krypa ner i sängen och sova inför förskolan imorgon .

Gillar

Kommentarer

Allt går i ett och väldigt snabbt , dagarna flyger förbi och allt kring meja går så snabbt nu! Vad är de som ska hända nu ?

Läkarna hade inte fått svaren från sömnregistreringen . Så vi väntar bara på de om de ser bra ut så plockar dom tracken . Och de är så spännande men samtidigt väldigt läskigt !

Sen ska vi på handkirurgmöte nästa vecka för att se när vi kan få nästa operation , hoppas de är så snart som möjligt . Vill bara få de gjort nu för mejas skull.

Hösten kan bli väldigt spännande och jag längtar efter att få se hur den blir .

Gillar

Kommentarer

De blir så tomt dom veckor Meja är hos sin pappa . Man går och tänker på henne och vill bara krama om henne och längtar till måndagen så man får åka och hämta henne ..
Tur vi har trackbyte på fredag så jag får krama och pussa på henne då .

Denna vecka började mer eller mindre med kaos . Men fick flera saker löst iallafall och de är tur de . Nästa vecka ska vi in på möte med handkirurgen och få en ny kirurg till mejas operationer . Hennes förra hade slutat och de hade inte riktigt blivit någon överflyttning . Men nu kanske vi får de gjort .

Men är så tacksam över att allt löser sig . Nu vill jag bara ha besked på sömnregisteringen så vi kan ta bort tracken och slipper fortsätta med alla dessa möten om assistans och förlängningar och grejer . Att inte behöva vara fast i en kommun och så vidare .

Gillar

Kommentarer