Familjelivet 2.0, vardag

Att vi ger ersättning till lillebror har många fördelar. Beslutet grundar sig i att jag inte mådde bra av att amma sist då det stressade mig. Men tänk att man kan vara en lika bra mamma trots att man inte kan/vill amma. Detta gör ju även att jag kan komma iväg med storebror lite lättare, vilket jag märkt gjort gott för honom och mig.♡

Igår var det alldeles för varmt för att ta ut lillebror på eftermiddagen, högtryck ute! Så Andreas stannade hemma inomhus med lillebror och myste och jag och V åkte iväg till mina föräldrar för lite utelek. Vi plockade bär, spelade fotboll, badade fötterna i stora poolen, grillade korv och bara busade. Älskar hur han när vi gör något på tu man hand kan skina upp och säga "mamma det är så jättejättemysigt dethär", eller "dethär tycker jag är lolit" (roligt) ;-) Han blir så tacksam och det värmer hela hjärtat på en ♡

Idag är det dags för förskolan för V, sista veckan innan 6 veckors ledighet för honom. Roligt för honom att leka av sig lite, med sina vänner.

Hedstromss

Gillar

Kommentarer

Graviditetnr2, träning, vardag

Två veckor har gått, lite mer, 17 dagar, och jag var inte beredd på att jag skulle bli kvitt min foglossning så snabbt som 2 dagar efter förlossningen. Tack kroppen.

Tre dagar efter förlossning startade jag försiktigt med 10-15 min promenad följt av mammamage-övningar. Dessa övningar har jag kört varje dag nu och tagit en promenad om dagen, där tempo och tid ökats successivt. Nu går jag ca 30-40 min/dag vilket är lagom då jag är svag i ländryggen och får ont där om jag skulle gå längre just nu.

Jag har även idag 17 dagar efter förlossning tränat ett överkroppspass med lätta vikter. Axlar, armar, rygg. Otroligt skönt och framförallt roligt! Tränade utomhus idag medan båda barnen sov middag inomhus, så då slapp jag välja mellan att sola eller träna. Nu fick jag båda! ;-)

Resten av dagen ska jag spendera med min stora son. Vi ska nog fara iväg o handla och han ska få bada hos mina föräldrar i stora poolen om han törs!

Hedstromss

Gillar

Kommentarer

Oj vad dagarna går. Nu är liten bebis två veckor gammal och han har så självklar plats hos oss ♡

Vi låter dagarna rulla på, pott-tränar V, solar, jag promenerar och gör min mammamage-träning varje morgon, vi sover powernaps när vi behöver och leker och har egentid med V vilket han verkar uppskatta. Det är mycket trots nu och det skär i själen på en att se sitt stora men ändå så lilla barn vara så ledsen, arg och besviken.. men vi gör vårt bästa.♡

Hedstromss

Gillar

Kommentarer