Annonse
Samarbeid med Goodiebox

Hei dere <3 Forrige uke ble det dessverre ingen oppdateringer her inne, fordi jeg klarte å dra på meg en hjernerystelse. Heldigvis ikke noe alvorlig som har skjedd, men skjermtid har måttet vike inntil jeg følte meg bra igjen. Det er jo så typisk at det skal skje noe med en gang jeg er inni en god periode, både med blogg og med trening. Nå er jeg heldigvis tilbake igjen, og det føles godt!

Det var jo et plaster på såret å motta månedens Goodiebox , for da har jeg kunnet teste ut litt produkter denne kjedelige perioden. Til de av dere som kanskje ikke er kjent med Goodiebox, så skal jeg fortelle dere kort hva dette er. Goodiebox er en boks full av spennende produkter som blir sendt helt hjem til deg hver måned. Nesten litt som å ha bursdag hver måned, spør du meg! Jeg har alltid likt å se first impressions videoer for produkter på Youtube for å finne potensielle nye favoritter, men med Goodiebox kan jeg kjøre first impressions her hjemme helt selv!

Goodiebox koster 199,- i måneden, men du vil motta produkter til en verdi av minst 650 kr! Månedenes boks for eksempel har en verdi på 760 kroner og man mottar heller aldri det samme produktet flere ganger. Genialt! Goodiebox har heller ingen binding, og faktisk fornøydhetsgaranti. Dersom du ikke liker boksen får du pengene tilbake!

Månedens tema er 'Dancing in the rain' som tar meg til romantiske tanker med en gang. Jeg husker en gang for mange år siden, da jeg var ung og forelska, at jeg kunne finne på å gå ut i pøsregnet og danse av glede bare ved tanken på oss to. Samtidig som jeg også tenkte på at jeg måtte pynte meg og kle meg fint til neste gang vi skulle treffes. Produktene gir meg også den viben, for i månedens boks finner du alt du trenger for å freshe deg opp før for eksempel en date. Bodyscrubber, hårmaske, neglelakk og dråper med selvbruning som ikke tetter porer eller gir kviser. Perfekt enten du skal på date, eller bare freshe deg opp fordi du har lyst! :-)

I DENNE MÅNEDENS GOODIEBOX

Mitt favorittprodukt i denne boksen er bodyscrubben fra Daily Concepts! Nå som det nærmer seg sommer er det godt å skrubbe kroppen godt og gi huden ny giv. Tips: Skrubb huden godt og smør kroppen inn med olivenolje. Da blir huden silkemyk!

Har du lyst til å teste ut produkter og føle at du har bursdag hver måned? Bestill din første Goodiebox her 💙

Liker

Kommentarer

Hei og god torsdag 😚Nå som det snart nærmer seg helg tenkte jeg å dele et par seriefavoritter med dere! Det har blitt en del serietitting i det siste og et flere av de jeg har sett har gitt en skikkelig "wow"-følelse. Det er ikke veldig ofte Netflix slår på stortromma om dagen syns jeg, men det er et par serier her også som jeg virkelig kan anbefale dere å ta en titt på!

netflix: Quicksand - störst av allt 

Denne serien er det en stund siden kom ut og det tok litt tid før jeg i det hele tatt gadd å gi den en tanke en gang. Netflix promoterte jo denne veldig da den kom ut, men ved første øyekast trodde jeg at det var en dårlig zombie-serie... Så poppet plutselig traileren opp på skjermen og jeg slukte hele serien på én søndag. «Quicksand - Störst av allt» starter i en grufull skolemassakre på Stockholms beste vestkant. Igjen sitter atten år gamle Maja Nordberg med blod på hendene. Hun siktes for drap, og i seks episoder følger vi henne både i tiden frem mot rettssaken, og hendelsene som ledet til skuddene. Etter at jeg hadde sett ferdig serien klarte jeg ikke tenke på noe annet, så denne har jeg faktisk sett to ganger. Anbefales!

NETFLIX: CHAMBERS

Denne serien er også veldig spennende, men det går litt trått i starten. Den handler om Sasha, en en ung kvinne som overlever et hjertestopp og som blir oppslukt i mysteriet rundt hjertet som reddet livet hennes. Hun begynner i økende grad å opptre som Becky, den som hjertet opprinnelig tilhørte og kommer tett på familien hennes. Serien er spooky, spennende og mystisk!

HBO: THE ACT

Traileren til denne serien så jeg faktisk på en reklame for HBO og jeg begynte å se samme kveld. Dee Dee Blanchard fortalte alle rundt seg i alle år at datteren Gypsy Rose var alvorlig syk, men dette var bare lureri. Dee Dee og Gypsy Rose fikk blant annet hus av en veldedighetsorganisasjon, penger samlet inn fra lokalsamfunnet, gratis turer til Disney World, og en betydelig donasjon fra organisasjonen Make-a-Wish på bakgrunn av Gypsy Rose sin "sykdom". Gypsy Rose ble tvunget til å medvirke i morens narrespill via fysisk og psykisk vold. Det ligger en del episoder ute på HBO allerede, men det kommer nye episoder hver torsdag. Hvis du ikke klarer vente ligger også dokumentaren Mommy Dead & Dearest på HBO! The Act er nemlig basert på en sann historie.

HBO: Killing Eve

Sandra Oh fra «Grey’s Anatomy» spiller Eve, en amerikaner ansatt i britisk etterretning, som er den første som innser at en ny serie av attentater sannsynligvis er utført av en kvinne og ikke en mann. Kvinnen er den dødelige og uberegnelige Villanelle, spilt av den relativt ubeskrevne Jodie Comer som en iskald og morbid sadist, som vet å dra veksel på sine store, uskyldige øyne og litt hjelpeløse fremtoning for både å komme seg nærme sine intetanende ofre og å komme seg unna etter at udåden er gjort. Det ligger en full sesong på HBO og sesong to har akkurat startet.

VIAPLAY: WISTING

Deilig norsk serie om en mordsak i Larvik med Sven Nordin i hovedrollen! Denne serien har visstnok kostet noen millioner å lage, og til nå syns jeg den er ganske spennende. Serien begynner med et nedfryst lik under et juletre i Larvik, og politietterforsker William Wisting følger opp det ene sporet som raskt får internasjonale ringvirkninger. Datteren hans Line Wisting er journalist og skal skrive en sak om en annen mann som ble funnet mumifisert hjemme i sin egen stue. Kan det ha seg at disse to likene har en kobling?


Disse seriene er mine favoritter akkurat nå, men det kommer jo stadig nye! Hvis du allerede har sett disse, kan jeg også anbefale: Special (Netflix), Girlboss (Netflix), Riverdale (Netflix) og The Black List (Viaplay). Hvilke er dine seriefavoritter?

Liker

Kommentarer

Fra den ene ferien til den neste... Sommerferien er i boks! Jeg fikk viljen min og vi skal en liten tur til Granka igjen. Denne gangen skal vi til et litt finere sted, spør du meg, hvor det ikke kun er Jumbo-sentre og fastboende som prater flytende norsk. Eller, det er det kanskje overalt. Forskjellen denne gangen er at vi har bestilt all inclusive og er livredde for at vi ikke skal komme med på flyet hjem på grunn av egen overvekt. Ingen av oss har særlig erfaring med all inclusive, bortsett fra den ene gangen jeg var i Tyrkia og fikk kjeks til alle måltider... Det var jo rene slankeferien! Hotellet vi skal på nå har jeg bodd på en gang tidligere i 2016 og jeg det eneste jeg husker fra den ferien var misunnelsen på alle som hentet gratis drikke og mat fra baren, mens jeg løp maraton til nærmeste matbutikk hver gang jeg fikk lyst på noe. Det føles i hvert fall litt safe når man har vært et sted tidligere og sett hva som blir servert av mat og drikke, i motsetning til kjeks-måltidene i Tyrkia...


Det er 43 dager igjen til avreise og i går hadde vi vår første treningsøkt sammen. Jeg innbilte meg at Alexander var personlig trener og skulle gå nøye gjennom alle øvelser med meg, men der tok jeg feil. Det ble en slags dårlig gruppetime hvor han viste frem øvelsene kjapt før han satte i gang, også hermet jeg ved siden av. Noe riktig har jeg nok gjort da, for jeg kjenner det i armene bare jeg klør meg i hodet. Nå som vi klarte å komme oss over kneika i går, er jeg sikker på at det blir litt enklere å komme seg på trening fremover også. Hotellet vi skal bo på er forresten et hotell som tilbyr treningstimer og har et velutstyrt treningsrom. Kanskje treningstøyet blir tatt ut av kofferten i år? Målet er i hvert fall å legge inn en god treningsrutine og opprettholde den selv om vi er på ferie. Lykke til 😂

Nå skal jeg straks skifte og komme meg ut! Planen er å ta med hunden til foreldrene mine på tur 🐶 Har dere planlagt sommerferien deres, hvor skal dere?

Liker

Kommentarer

Instagram heidinathalieInstagram heidinathalieInstagram heidinathalieInstagram heidinathalieInstagram heidinathalieInstagram heidinathalieInstagram heidinathalieInstagram heidinathalie