Jeg besto semesterets siste eksamen i dag! OBGYN ✅ Dette semesteret har faktisk krevd sitt, for ikke å si dette året. Vi har hatt Orthopedics, OBGYN, Infectious Diseases, Surgical Diseases, Environmental Health og til slutt Internal medicine - Gastroenterology, Nephrology og Endocrinology + ufrivillig valgfag i Gastroenterology. 6 eksamener og obligatorisk undervisning hver dag. Prisen man må betale for å få en såpass rolig eksamensperiode som vi har hatt, er å ha eksamen i enkelte fag samtidig som man må lese seg opp i andre fag for å bestå classes. Det har vært verdt det, for det holdt lenge med 2 eksamener på 10 dager for min del.

Jeg er så trøtt, haha. Det blir aldri mye søvn natta før eksamen. Kroppen er supergira og syns visst det er helt ok å ikke sove mer enn 2-3 timer. Ikke at jeg legger meg så tidlig til vanlig, men så kommer jeg alltid på et eller annet som jeg bare må google, og plutselig er klokka 03:00. Det har da funket så langt! Trener meg opp til all-nightere i turnus, viktig å begynne tidlig si!Nå gjør jeg meg klar for å forlate dette landet. Jeg er så klar for sommerferie, selvom den skal tilbringes innendørs. I hvite klær på akuttmottaket eller i kostyme på scenegulvet. Blir ikke brun av det, men ville ikke hatt det på noen annen måte. Vi snakkes snart.

Hadebra så lenge 🌸

Liker

Kommentarer

Holy... Internal medicine eksamen er skrevet og levert. Nå har jeg bare en eksamen igjen! Sommerferien er skremmende nær, og det er ikke lett å holde motivasjonen oppe mot slutten av semesteret. Heldigvis er det OBGYN som gjenstår, og jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn å avslutte året med gravide mager og pap smears.


Snakkes når dette er over!

Liker

Kommentarer

Hei alle heldiggriser der hjemme som allerede har fått sommerferie. Her sitter jeg da, inne på kontoret i det fineste været Riga har sett siden 2012 og leser til eksamen. Vi har internal medicine nå på tirsdag, og OBGYN neste uke. Men så skal jeg også endelig få ferie!

På fredag hadde vi siste undervisningstime for dette semesteret. Det var avslutningen på en spennende periode på nyreavdelingen på Riga Stradins Hospital. Det er en av top 5 avdelinger jeg har vært innom i dette landet, hvor sykepleierne er hyggelige og resident-legene er hjelpsomme. Pasientene på nyre har vært blide og snakkesalige, selv om vi ikke alltid skjønner hva de sier...

I siste time fikk Benjamin prøve seg i jakten på nyresteinen med ultralydmaskinen, med Eirin som pasient.

Jeg hadde aldri trodd at nyrer skulle være så spennende, men jeg har virkelig sansen for det organet der! Favorittorgan: nyrer, liksom 😍Nå skal denne frakken vaskes og strykes så den er klar for eksamensperioden. Typisk meg å sette meg ned med bloggen rett før eksamen, men dette gikk kjapt altså! Noen tastetrykk mellom spiserørkramper og tarmslyng må da væra lov!

Liker

Kommentarer