Hei, hei, hei! Det skjer mer på youtube enn på bloggen i disse dager, dere! Om dere er som meg og syns det er lettere å se en video enn å lese et innlegg, kan dere klikke på bildet eller linken nedenfor og se den nyeste videoen på youtube. Personlig foretrekker jeg video og bilder fremfor innlegg med masse skrift. Å filme og redigere til youtube gir meg så utrolig mye mer enn å skrive et blogginnlegg fordi jeg selv syns det er bedre og jeg håper at dere liker det bedre. Jeg er veldig glad for at jeg kastet meg ut i dette, og med tiden tror jeg at jeg skal bli en ganske så rutinert vlogger.

Hvis du ikke har brukt youtube i noen særlig grad frem til nå, vil jeg anbefale deg å lage en bruker og bli litt kjent med det. Det må jo være en grunn til at nettopp du stikker innom denne bloggen i blant, og jeg er sikker på at du finner den inspirasjonen eller motivasjonen du trenger på youtube. Jeg trodde jeg hadde lagt ut en oversikt over mine youtubefavoritter som er medisinstudenter eller leger, men jeg finner det ikke - det kommer en av de nærmeste dagene!Liker

Kommentarer

Klarte ikke bestemme meg for om det het vlog eller vlogg - har nå landa på vlogg! hehe


Nå har det offisielt klikka for meg her. Og samtidig føles det helt rett. Etter å ha delt innlegg om medisinstudiet på denne bloggen i 6 år syns jeg at min nye hobby er et ganske naturlig neste steg. Dere, jeg har bestemt meg for å teste ut youtube!
I flere år har jeg fulgt med på andre som lager videoer og deler små biter fra livene sine, opp og nedturer, erfaringer og visdomsord, og jeg har hatt så lyst til å prøve det ut men aldri riktig våget å hoppe i det. Tenk om noen syns jeg er teit, og tenk om noen ikke liker videoene mine. Men vet dere hva? Det er det garantert allerede noen som syns, og selvfølgelig kommer ikke alle til å like videoene - men jeg kan jo ikke la det stoppe meg! Jeg går inn i dette med litt humor og lite selvhøytydelighet, med mål om å være meg selv og ikke pynte på noe. Så får vi se hvor tøff jeg er i lengden 😄


Se min første vlog på youtube (link):

https://www.youtube.com/watch?v=2ktLxKcM5LQ


Jeg er klar over at det ikke er sånn veldig høyt nivå på klippingen foreløpig, men jeg håper jeg lærer noen triks etter hvert. Kom gjerne med konstruktiv kritikk eller tips om hvordan jeg kan forbedre meg, og skriv veldig gjerne i kommentarfeltet hva dere har lyst til å se i neste video!

Liker

Kommentarer