I torsdags mötte jag upp Emelie lite spontant när hon slutade, vi bestämdes oss för att fika.

Vi gick till Fabrique och fick (det rimmade!) kaffe och morotskaka. Emelie sörplade på.

Fotovänligt ställe.

Vi fick manlig input gällande dejtandets koder från Emelies ex-kollega och hann prata av oss om det mesta innan vi bägge skulle vidare. Hade sån mysig stund!

Hej godingar!
Ny vecka och jag är SÅ taggad på den. Varför varför undrar ni? Jo, dels för att jag ska jobba men också för att jag drar till New York. Plus att jag har några mysiga fikadejter inplanerade. Det är bra förutsättningar för en bra vecka enligt mig.

Såhär ser planerna ut so far:

MÅNDAG: idag ska jag träffa Johanna. Mys! Gissar på att vi går och fikar ;) Måste också kolla upp en knöl som kommit på min fot efter operationen (så läskigt!) och ringa vårdcentralen och påminna igen om att de ska förnya mitt recept på medicin för den tar slut idag.

TISDAG: då provjobbar jag på Fotografiska. Börjar 7 vilket känns som mitt i natten för mig som är van att kunna sova åtminstone till 8.30.. Fasar lite faktiskt, haha. Men det ska nog gå bra och det ska bli så spännande att se hur jobbet är.

ONSDAG: ska hjälpa Alex med en jobbgrej så ska hem till dem några timmar. Senare på eftermiddagen har jag tid hos dietisten.

TORSDAG: Kanske jobba igen beroende på hur det går på onsdagen. Sen ska jag möta upp en kompis när hon slutar. Funderar också på att träna, kanske vågar jag mig på någon gruppträning om benen känns fine.

FREDAG: inget spikat än men är medbjuden på en 90-tals fest på söder. Verkar dock vara elektro-/ravetema så vet inte hur bra jag kommer passa in där, lol.

LÖRDAG: oj. Inget alls planerat. Vet inte om det känns skönt eller jobbigt, något får jag nog se till att styra upp när det närmar sig!

SÖNDAG: packa det sista antar jag, träna så jag blir av med lite spring i benen innan flygresan och sen åka mot Arlanda!

Vad ska ni göra i veckan? Puss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Hej fina!
Precis som jag skrev i fredags så kände jag mig så sociala medie trött första halvan av veckan, det är en tråkig känsla tycker jag. Fast sen blev jag ledig, fick tillbaka inspiration så nu har jag försökt ta ikapp fotandet de senaste dagarna. Låt oss ta en titt på vad jag gjort:

⁕ Varit på jobbintervju på stället ovan. Ska provjobba på tisdag så antar det gick ganska bra. Så roligt för jag gillar verkligen stämningen där. Och caféet hörni. Caféeeeet! Utbudet! Utsikten! Wow.

⁕ Nouw strular för mig - IGEN - så jag kan inte svara på era gulliga kommentarer tyvärr. Men jag måste ta upp en från det här inlägget (angående mina messengertips) där någon skrev att man kan ”markera meddelandet som oläst”. Då vill jag upplysa er alla om att den man fått meddelandet från ser det som läst ändå, den funktionen finns bara för ens egen skull så man ska komma ihåg. Tog ett tag innan jag fattade det själv så nu vill jag sprida kunskapen vidare, haha.

⁕ Druckit bubbel har jag gjort minsann!

⁕ Jag har fått en ny kompis på gymmet. Jag älskar hur lättsam stämning det är på gym.. förstår verkligen att människor som är ensamma gillar att hänga där, känns som man kan prata med alla på ett avslappnat sätt.

⁕ FIKAT!

⁕ Har sett filmen Catch me if you can. Himla bra, se den om ni inte gjort det redan.

⁕ I onsdags blev jag från ingenstans hemskt sugen på att gifta mig. Oj vad sugen jag blev. Ett pampigt jävla lyxbröllop vill jag ha!

⁕ Har också spelat minigolf på sådana här äventyrsbanor. Vann!

⁕ Har frysit så mycket denna vecka att det är galet! Min kropp har uppenbarligen inte hunnit anpassa sig till vinter än.

⁕ Slog ihjäl lite tid i shopen på Fotografiska innan intervjun. De hade så mycket spännande, och snygga, böcker. Hade kunnat stå och bläddra länge, de där två ovanför var intressanta.

⁕ En sak jag började tänka på i veckan; i många filmer när det plingar på dörren hemma hos någon så öppnar (oftast) kvinnan i hushållet. Hon hinner utbyta typ en mening med personen utanför innan (oftast) mannen ropar inifrån "älskling vem är det?". Så gör man väl inte?! Känns väldigt ohyffsat och orealistiskt. Om jag var hemma i Karlstad och mamma öppnade dörren skulle inte jag ropa "veeeem är det?" efter en sekund. Haha. Tänk på det nästa gång ni ser en film, det är alltid så.

⁕ Har klämt lite på dessa gosiga tröjor. Hej perfekta höstkoftan! Älskar den där blåa färgen.

⁕ Måste få ur mig detta om balkongerna som jag nämnt lite kort tidigare. Är nämligen väldigt bitter över detta! Hade precis fått ordning där ute när jag fick en lappen om att det ska saneras och måste vara helt tomt. Kommer därför behöva bo med mina balkongmöbler i vardagsrummet en månad. Samt ha en byggställning precis utanför och noll ljusinsläpp. Precis vad som behövs denna tid på året :))

Berätta om er vecka! Varit bra?

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Vet ni vad jag har kommit på gällande mig själv? Att jag hela tiden känner att jag behöver göra lite bättre ifrån mig än andra för att vara okej. Att jag behöver se lite bättre ut, vara lite trevligare, lite roligare att vara med och lite gladare. Att andra kan ha ”brister” men ändå vara härliga personer medan jag måste väga upp mina ”brister” genom att överprestera på massa andra områden.

Läste en så klockren mening: ”perfectionism is the belief that if we live, look and act perfect we will avoid the pain of blame, judgement and shame
Jag tror det är väldigt sant. Inte för att jag anser mig vara perfekt eller har någon form av perfektionism rent prestationsmässigt (tex skolan, jobbintervjuer, träning) men som person.. ja, då har jag sån stark känsla av att jag inte duger om jag visar mina mänskliga sidor. De som vi alla faktiskt har. Jag tror att jag undermedvetet tänker att om jag får uppskattning och bekräftelse kommer det göra så dåliga/jobbiga känslor inte kommer. Som att vi bara har plats i kroppen för några få känslor och om jag ser till att desperat fylla dem med någorlunda positiva så slipper jag de andra.

Det här är ett ohållbart sätt att vara på. Gissar att enda sättet att komma ifrån det är att fortsätta jobba med att stärka sig själv och allt det där. Ville som vanligt bara skriva av mig lite :) Hoppas ni får en bra kväll och helg bästa ni!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer