Mamma livet

Godmorgon på er, jag ville absolut inte gå upp ur sängen, den va för mysig & varm. Men när Livia vaknade så va de dags att gå upp, ytligare en torr nattblöja togs av & gjorde behov på toaletten. Men vi har ett bajs bekymmer, hon har inte bajsat sen i fredag, så jag hoppas att det kommer idag. Livia sa att hon va ett spöke, gick sakta kring i lägenheten och sa buuuu.. så söt!
Nu ska vi äta frukost, ser framemot denna dag. Måndag & massa mys står på schemat, va gör ni idag?

  • 51 visningar

Gillar

Kommentarer

Mamma livet

Då har vi avrundat denna helg. Toalettbesöken har gått jätte bra, en olycka och resten kissade hon på toaletten & pottan, är super stolt, en dag imorgon. Får se om nattblöjan är torr imorgon bitti.
Imorgon är det måndag, och ingen vanlig måndag. Det är Jonas, min sambo, partner och pappan till våra barns födelsedag. Det ska såklart firas. Han har såklart fått två presenter redan, då jag kan inte hålla mig.. en klocka & ett halsband med en namnbricka där barns namn är ingraverat. Imorgon ska vi få besök utav farfar, Eva & Lukas för att fira Jonas dag. Mer toalett träning i vanlig ordning. Barnen sover och jag själv ska sova nu,

  • 94 visningar

Gillar

Kommentarer