Postad i Våran vardag

Den här sensommarhelgen spenderades några timmar hos mamma. Så tog vi tillsammans bussen in till stan för mamma och Micke skulle in och se på fotbollsmatchen mellan IFK Norrköping mot Örebro. Loui trodde att vi också skulle gå på matchen. Så istället för att Loui skulle bli besviken så bestämdes det lite fort att vi skulle följa med på matchen.

Så det köptes en matchtröja till Loui och han var så stolt över sin nya tröja. Innan matchen så gick vi på toan och Loui tyckte att det var så spännande. Inne på toaletten så satt det klistermärken.

Loui och Micke står och visar upp halsduken. När Loui såg att dom andra barnen som också stod på curla Nordahl hade kepsar med ifk Norrköpings märke så ville han också ha det. Men märket satt på fel ställe tyckte Loui.

Nu vet jag inte hur mycket fotboll som Loui såg på men han var helt fascinerad över hejarklacken som sjöng alla hejarramsor och trummade. I halvlek så hittade Loui plastflaskor som han sparkade på och tyckte att livet var väldigt roligt.

Det bästa av allt var ju att IFK Norrköping vann med 3-0. Så när vi gick från arenan så sjöng klacken så fint ”så gör vi när vi krossar Örebro” så ja, den fastnade lätt i mitt huvud så den sjöng jag för Loui hela söndagen.

I går så hade jag bokat tvättstugan för att proppen går hela tiden när jag tvättar i min tvättmaskin. Så idag ska jag ringa hyresvärden. Loui tyckte att det var spännande att tvätta i tvättstugan.

Jag och Loui bestämde även att temat för hans kalas i slutet av oktober blir bamses halloween. Mest för att det inte finns så mycket bamsedekorationer att köpa. Så det kommer bli så roligt att få pynta våran lägenhet med halloween. Jag lär ju ha väldigt många halloweenkalas genom åren.

Gillar

Kommentarer

Postad i Våran vardag

Den här fredagen är så efterlängtad och så välkommen. Jag känner mig helt slut och skulle helst av allt vilja ligga kvar i sängen under varma täcket och små prata med Loui. Men det gör vi inte. Loui är lämnad på förskolan och jag hann prata lite med hans pedagoger.

Vi pratade om att Loui ska få vara på opalen en stund i dag med. Så pratade vi om Louis separationsångest. Jag berättade att även när min mamma hämtar Loui hos mig och ska vara barnvakt att han även då inte vill säga hej då och att han blir ledsen när vi ska åka hem från mamma och Micke. Och att Loui blir väldigt ledsen om jag inte säger hej då ordentligt. Så jag säger att hej då och ger en puss och säger vad vi ska hitta på efter förskolan och i helgen.

Jag har märkt något som jag inte har haft problem med tidigare. Jag har börjat känna mig öm i kroppen, i lederna, höfterna och ryggen. Som jag inte har inte så innan så blir jag lite fundersam över att det kommer nu.

Annars i helgen så ska vi göra egen glass, vila upp oss, ha fredagsmys, ta vara på tiden och njuta av att vara lediga.

Vad ska ni göra i helgen?

Gillar

Kommentarer

Postad i Våran vardag

Här har ni en glad liten Loui i dag, nappen höll förskolespöket få. Men Loui ville inte ge bort nappen. I går så hade Loui fått hälsa på lite på storbarnsavdelningen. Loui tyckte att det var så kul och ville gärna vara där i dag med 😉 i dag tänkte jag köra på en lista.

1. Vad är ditt fullständiga namn?
Jenny Elisabet Thuleman.

2. Hur gammal är du?
29 år. 30 årskrisen har börjat komma nu.

3. Bor du ensam eller med någon/några andra?
Jag bor med Loui.

4. Hårfärg?
Brunt.

5. Ögonfärg?
Gröna.

6. Hur lång är du?
162 centermeter.

7. Singel eller i förhållande?
Jättesingel.

8. Vad spenderar du mest pengar på?
Det är väl mat, choklad och saker till Loui

9. Hur många syskon har du?
2 stycken en lilla syster och en lillebror.

10. Favoritfärg?
Alla nyanser av grått.

11. Vart handlar du ditt smink?
Jag handlar aldrig smink. Närmaste smink som jag köper är nagellack.

12. Bor du i hus/radhus/lägenhet?
Jag bor i en lägenhet på 77 kvadrat med min Loui.

13. Vad gör du varje dag?
Använder min hurvårdsserie, längtar efter första koppen kaffe och vaknar bredvid Loui.

14. Favoritmat?
Köttfärssås måste jag säga då.

15. Vad ser du fram emot till hösten?
Alla fina färger på träden och sitta och mysa under en filt med en kopp chaite på kvällarna.

16. Vem litar du på?
Jag har jättesvårt att lita på folk. Men det finns ett fåtal som jag litar på.

17. Favorit på Youtube?
Jag har ingen favorit på youtube som att jag aldrig tittar på youtube.

18. Vad har du alltid i kylen?
Mjölk, smör, pålägg, yorgurt, snus, choklad

19. Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Inget utav det, lägger mig helst tidigt och sover helst till 8.

20. Vilka ansiktsprodukter använder du?
Jag använder Maria åkerbergs produkter för hyper känslig hy och rosacea.

21. Morgonens överraskning?
Jag fick frukost av Östgötatrafiken.

Gillar

Kommentarer