Det kan man lugnt säga! Det var nog det ballaste och härligaste jag gjort. Att falla fritt i 200 km/h tillsammans med min bror. Ett tandemhopp var just hans födelsedagspresent och jag tror att han uppskattade det nästan lika mycket som mig. Jag kunde ju bara inte låta honom hoppa ensam och det kändes mycket roligare att få göra det tillsammans. Så i fredags slängde vi oss i bilen direkt efter jobbet och åkte mot Vårgårda flygplats och konstigt nog var jag inte alls lika nervös som jag hade förväntat mig. Jag var mest bara taggad. O herregud vilken adrenalinkick det var! Det var definitivt inte sista gången jag hoppade fallskärm.

I lördags blev det en del jobb men efter det kunde jag och Emma njuta av lite sol på bryggorna i Skärhamn. Sån harmoni att bara sitta där och ta in det sista av sommaren. Det gav en rejäl energiladdning. Jag längtar redan till nästa sommar!

Har dock smygstartat med lite julmusik haha, är det för tidigt?

Här kommer iaf lite bilder från helgens höjdpunkt. Hoppas ni får en bra start på veckan!

Gillar

Kommentarer

Igår gick jag till kompassen och tränade direkt efter jobbet. Så himla härligt! Önskade verkligen att jag kunde ha den energin varje dag. Känner mig fast i en ond cirkel av trötthet, men jag är väl inte den enda som är trött när hösten smyger sig på. Jag kör berocca och x antal kaffekoppar så går det. Iaf, jag mötte upp mina tjejer i Trädgårdsföreningen så att Novalie fick leka av sig lite innan middagen och läggdags. Blev succé för den lilla damen att titta på ankorna och springa av sig ordentligt.

Ikväll blev det middag hos mina föräldrar och imorgon smäller det! Jag ska nämligen ta med min bror på en födelsedagspresent som han sent kommer att glömma. Jag är så extremt taggad!

Lyser det igenom att han är skitnervös över sin födelsedagspresent?

Gillar

Kommentarer

Vi har fått tillbaka bilderna från fotograferingen och jag säger bara wow. Vill man precis som oss bo i hjärtat av Göteborg i en modern lägenhet med smartahemlösningar och lite extra vardagslyx är den verkligen helt perfekt. Frågan är om vi är redo att lämna det här hemmet?

Gillar

Kommentarer