I lördags var vi båda rätt slitna från fredagen men solen sken och vi hade redan bestämt vad vi skulle hitta på så det var bara att ta en dusch, hälla i sig tre koppar kaffe och bege sig in mot stan. Närmare bestämt till Nyko för brunch.

Jag tog deras gurka- och fläderdrink med vegansk melonsallad och han en öl och biffsallad haha. Väldigt gott och vi hade tur att få ett bord mitt i den gassande solen, vi hade det riktigt bra med andra ord. Det var första gången jag var på Nyko men det var verkligen så bra som jag har hört, servicen var riktigt bra, maten god och location fenomenal. Tack och bock!

När vi suttit och filosoferat, ätit oss mätta och solen gick bakom huset tog vi vårat pick och pack och promenerade bort till Djurgården. Stannade på Ulla Winbladh och bälgade i oss kaffe, myste och gjorde absolut ingenting. Bästa lördagsaktiviteten på länge.

Vi skulle egentligen möta upp Marcus på ett glas men han skulle inte sluta sin båtskola fören om flera timmar och vi var möra. Så vi avbokade det och styrde kosan mot närmaste mataffär och plockade på oss det vi behövde för kvällens middag - hemmagjord pizza.

Det blev en smarrig historia med salami, mozzarella och oliver som vi åt framför ett New Girl maraton, hur kan jag ha missat den serien i alla år. Nellie sa att jag älskar den serien för att jag är typ Jess, lika flummig, klantig och konstig. Kan helt och hållet relatera, ibland önskar jag att jag vore mer sofistikerad och cool men fasiken, en kan ju inte hjälpa hur en är ändå? Vid 22.30 kastade vi in handduken och kröp till kojs efter en extremt mysig, solig och härlig lördag.

Gillar

Kommentarer

I fredags körde jag ut karln och bjöd över den här pinglan på middag och tjejkväll. Det var superlänge sedan vi hängde bara hon och jag så det var ytterst välbehövligt.

Vin, bubbel, plock och godis förtärdes och vi mådde prima liv.

När middagen låg i magen körde vi igång musiken och dansade till klockan slog 23 och min brorsa kom och hämtad hem henne (hon är min svägerska haha, ni känner ju Nellie liksom)

Då åkte jag in till stan och mötte upp Max och hans kompisar en stund innan det var jätte tack och godnatt haha.

Tofflorna gjorde verkligen denna outfit haha.

Gillar

Kommentarer