I samarbete med Poster Store

Jag har fått hem nya fina tavlor och ramar från Poster Store. Jag är just nu väldigt inne på att inreda lägenheten med detaljer i fler jordnära färger. Därför beställde jag posters i gröna och svartvita toner med träramar till. Hur fint?

Om du också är sugen på nya vackra posters till ditt hem kan du passa på att använda min kod josefinlarsen som ger dig hela 30% rabatt (gäller på allt förutom ramar och kategorin Selection). Koden är giltig till och med 10 oktober. Happy shopping!

New York poster


Puss på er!


Gillar

Kommentarer

Café De Flore

172 Boulevard Saint-Germain, 75006 Paris


Wow vad man önskade att denna brunchen serverades idag. Åker ni till Paris får ni inte missa att gå till Café de Flore för frukost, lunch, vin eller bara en fika. Det är ett lite dyrare ställe men helt klart ett måste när man är i Paris. Det är väldigt franskt och mysigt.

Hej på er förresten och glad lördag. Jag har absolut inga planer den här helgen förutom att ligga på soffan, träna och ta tag i smågrejer som jag skjutit upp då jag har varit borta i både Paris och Stockholm senaste veckan. Ah, njuter så mycket av en lugn helg hemma. Hoppas ni får en fin lööördag och helg! PUSS.


  • Resor

Gillar

Kommentarer

Outfit by the Eiffel Tower


Jag är kär i denna linnekavajen som jag köpte på herravdelningen i en vintage-butik i Toronto. Den var perfekt att bära i ett 22-gradigt Paris i helgen. Nu däremot sitter jag på tåget till Stockholm. Jag åker upp för jobb och stannar tills imorgon kväll. Det ska bli trevligt att hänga på vårt nya kontor där uppe tillsammans med mina kollegor. Och ikväll blir det middag med mina Göteborgsvänner som numera bor i Stockholm. Väldigt trevligt!


Ha en fin dag!


Gillar

Kommentarer