MÅNDAG
Jobba mellan 8:30-17:00 och sedan träning av något slag. Tror det blir intervaller och styrka. Och rörlighet!! Har träningsvärk i hela kroppen sen lördagens tre träningspass haha.
TISDAG
Skola mellan 9-16 och sedan gymmet eller en löprunda utomhus beroende på väder. Får se vad jag känner för!
ONSDAG
Ledig, men har plugg att göra och mycket saker att fixa. Tar sovmorgon och ett härligt träningspass också. På kvällen är det hockey igen!! Ska bli kul att se.
TORSDAG
Jobbar fram till kl 17 och sedan får vi se vad jag gör på kvällen, fotar lite samarbeten kanske. Vilodag!
FREDAG
Ledig förmiddag, gym och sedan skola mellan 13-16. På kvällen blir det middag hos Irma med tjejerna!! Födelsedagsfirande.
LÖRDAG
Sovmorgon eller ev. morgonträning. Sen bara ta det lugnt, fixa med lite grejer här hemma och fota några grejer. På kvällen ska jag på fest, tema-fest dessutom. Såååå roligt, tema. Återkommer om det. Vid 00:00 fyller jag år!
SÖNDAG
It's my birthday!!! Ska fira, så vill inte vara trött eller bakis. Brunch/frukost med mamma i stan och sen möta några vänner.

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Glass är bästa medicinen mot lite bakfylla. Är sällan sugen på glass, men är jag trött och lite bakis är det nästan det enda jag vill ha!! Därför blev jag glad när mamma frågade om jag ville med ut i solen en sväng.
Vi satte oss med varsin glass i solen vid ån och njöt av en riktig sensommardag. 18 grader, fantastiskt!!
Om jag gjort något annat idag? Nä in princip inte, haha. Sovit och kollat på tv. Sen har jag i och för sig faktiskt städat och fixat med allt från igår. Kan fortfarande inte förstå att jag har så fina människor runtomkring mig.
Vet inte hur ofta jag skriver detta ordet här på bloggen, men jag menar det så mycket. Jag är så TACKSAM för allt.
Nu är jag redo för en ny vecka, födelsedagsvecka!!!

Lots of Love

See more - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer