Snart är denna semestern oxå slut! Tiden har gått fort! Jag hade gärna haft semester ett tag till!

Jag har lagt lite bilder på lite plock som vi har gjort under semestern! Vi har varit i Malmö hos min bästa vän Emma och Markus.

Varit två dagar i Huskvarna/Jönköping. Jättemysig stad Jönköping! Mysiga gator och bra utbud av restauranger som låg precis vid vattnet! Där var vi även på tändsticksmuseet. Det var lite roligt att gå runt där och läsa om hur det kom till och hur de såg ut från början till dagens sticka.

Sen har vi såklart varit och badat några gånger, och för en gångs skull så tyckte jag inte att det var sådär jättekallt! Utan kunde doppa mig rätt fort!

Jag har varit en kväll hos Angelica och haft lite tjejmys och druckit lite bubbel och haft det trevligt! :)

Idag var vi och hälsade på underbara kollega H & B! Det var så kul att träffa dem! Det kändes som att det var igår vi sågs! Väldigt lättsamma och man kan sitta och prata hur länge som helst med dem!

Är så tomt utan att få jobb med henne mer! Saknar henne varje dag!

Har även bokat in lite grejer andra grejer framöver som vi ser fram emot... men vad det är det avslöja jag inte ännu...

Nu blir det att njuta av de sista dagarna innan helvetet brakar igång igen! Det är långt till jul! :(


Puss & Kram  • 24 visningar

Gillar

Kommentarer

Idag har det inte varit så bra dag på jobbet. Jag och en kollega jobbade själva idag, det fanns ingen vikarie. Vi hade 14 barn men det kändes emellanåt som 30! Vi brukar klara dagen ändå men idag vet jag inte vad det var för fel på dem! De lyssnade inte alls på något av det man sa! Dem är överallt och springer och kastar sina saker när vi ska ut! Vi gick ut efter mellanmålet men det blev inte bättre heller! De kastade sina mössor eller så kastade dem sten på ett litet tak! Herregud säger jag bara! Imorgon kommer min kollega tillbaka men jag känner ändå att de inte lyssnar på det jag säger.

Delar vi upp barnen i två grupper då vi bara är 2 personal, men det funkar inte heller! De är alltid någon som tramsar och då får den med de andra och de skrattar och har sig! Så imon ska jag mejla chefen och säga att jag behöver hjälp hur jag ska få dem att lyssna på en! För det här funkar inte! Det är inget roligt alls!

Usch vilket tråkigt inlägg men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite! Var helt slut idag! Men T och jag lyckades åka iväg till Lidl och handla lite mat. Dock gillar jag Bergsjöns Lidl bättre för de har så mycket saker och kläder! Här är det knappt något alls, skittråkigt!

Men i alla fall så fick vi handlat lite mat. De har finsk vecka så vi köpte en finsk rulltårta med hjortronsylt och en rövarstek (hahaha!) pålägg.

​Ne nu ska jag kika lite på Dawsons Creek innan det är dags att sova igen! Snart helg!

Puss & Kram

  • 53 visningar

Gillar

Kommentarer

Hej igen! Nu var det ett tag sen jag skrev! Jag vet att jag skulle va bättre denna gången på att uppdatera mig, men jag har helt enkelt inte orkat.

Annars har det väl inte hänt sådär jättemycket hos mig. Det rullar på vare sig man vill eller inte. Känns sådär med jobbet, men inget med folket utan mest arbetet. Vi ska ha massa utv.samtal men jag har knappt börjat. Vi har bara planering varannan vecka och då knappt 5 timmar. Visst vi hade studiedag i måndags då vi fick göra vad vi kände att vi behövde, det är bra! Så vi satt och skrev på våran utv.samtal mall och gjorde klart den. Nu ska bara alla barnen in i den också! Vi delar på alla barnen jag och en till så det blir 10 barn var! Så jag får väl ta hem och jobba... Men vi ska prata med chefen att vi behöver få mer planering.

Sen arbetssättet är väl inte direkt så som jag är van att jobba, är så strikt med att man ska jobba med alla delar, jag är van att man kanske jobbar utifrån ett tema och på så sätt få in alla delar... Jag måste verkligen hitta nåt annat att göra! Jag saknar mina gamla kollegor! 😢 Inget roligt utan mina fantastiska roliga kollegor!

Annars har jag väl fått ett intresse för att baka, men det kan jag inte göra varje helg heller. Någon måste ju äta upp det också! Haha och jag och T kan ju inte äta allt! 🤪

Har fått tillbaka min tennisarmbåge fast i den vänstra armen nu! Så jag har varit en gång hos sjukgymnasten, ska dit igen nästa vecka. Men har fått lite övningar jag ska göra, och jag vet från förra gången att det tar tid! Typiskt! 😫

Ikväll provade vi dessa veganska ärtprotein strimlorna, men tyvärr får de en tumme ner! 👎🏼 Var inte alls goda! Så vi kommer inte köpa dessa igen!

Här är lite av de jag bakat sen vi flyttade hit. Även om de inte alltid är de vackraste så har de ändå varit goda! Det är lite huvudsaken ändå.

Nu blir det snart Ensam mamma söker!

Puss & Kram

  • 17 visningar

Gillar

Kommentarer