Efter jeg flyttede hjemmefra, er jeg flere gange blevet spurgt om hvilket stel jeg samler op eller om jeg ikke skal samle på noget. Her er det generelt Royal Coepnhagen, som folk ligger meget op til, og jeg har da også nogle få ting, fordi jeg har fået det i gave, da det virkelig er blevet noget de fleste samler på eller ejer lidt af. Men det er altså ikke lige mig, jeg er tværtimod blevet helt vild med Christian Bitz. Indtil videre har jeg lidt forskellig størrelses skåle og forskellig farvet kopper, og jeg synes det ser så fedt ud, når man kombinere det med hinanden.

Likes

Comments

Jeg følte at det var tid til at lave lidt om på designet. Nogengange når jeg mangler inspiration, så hjælper det at ændre de omgivelser jeg er i, og komme ud og se nye ting. Det gælder også et sted som min blog, og det kan altså være en stor hjælp at ændre designet. Og nu læser jeg jo design, så hvorfor ikke bruge noget tid på at kigge indad og ændre sit eget, i stedet for kun at bruge tid på andres. Så det betød altså at jeg lige kom til at trykke på nogen knapper og rykke rundt på nogle ting, og det fungerede ikke, så kunne jeg lige så godt pille hele designet fra hinanden, og starte forfra. Så langt fra det gamle er det heller ikke, da det stadig er samme slags blogdesign der tiltrækker mig, simpel, enkelt og minimalistisk. Jeg håber i kan lide det og ikke synes det er en alt for stor omvæltning, heldigvis er indlæggene stadig let tilgængelige.

Som sagt så er det sådan en ændring der gør at der strømmer inspiration tilbage i mit liv, og giver mig lyst til at skabe en masse nyt. Man skal virkelig huske at fornye sine omgivelser, hvis man vil vokse som person. Det er jo klart at man aldrig ændre sig hvis man er fanget det samme sted og i de samme omgivelser. Og det betyder ikke at man er nød til at skifte til en ny arbejdsplads hver gang man mister inspirationen. Det kan bare være de små ting, man kan ændre, dette kan også give fornyet energi.

Likes

Comments

Jeg må nok indrømme at jeg undervejs i sidste uge mistede lidt motivationen. Det lyder voldsomt, men jeg føler nogengange at jeg ender et sted hvor jeg lidt har mistet motivationen i livet, og har svært ved at komme på, hvad det er der driver mig. Det lyder voldsommere end det er, men det er bare en kortere periode, hvor jeg ikke kan forklare hvorfor jeg er doven, trist og ugidelig. Sådan havde jeg det i sidste uge. Jeg var træt, udkørt og jeg spise blandselvslik hverdag. Og det er meget skidt for mig, fordi når jeg spiser usundt flere dage i træk, så mister jeg min energi og min krop bliver lad og mit humør daler. Jeg synes virkelig det kan være svært at finde motivation og inspiration lige for tiden, og selvom jeg kan mærke at det går meget bedre nu, så leder jeg stadig. Fordi det fedeste er følelsen af at være fyldt med inspiration og have behovet for at dele. Det gør mit arbejde meget nemmere og sjovere. Min stil bliver virkelig også påvirket af min sindstilstand. Det er meget tydeligt, at jeg ikke gider gøre noget ud af mig selv, når overskuddet er væk. Hvorimod det er en af de ting jeg elsker at bruge tid på, når jeg er fyldt med energi. Dog er jeg nød til at holde mig i det simple, så længe jeg er i praktik og det hæmmer mig en smule. Det er virkelig en omvæltning, når man er vant til at kunne gå i præcis hvad man har lyst til. Så for tiden er min stil meget simpel, og så må jeg skeje ud i weekenden.

Likes

Comments