Hej på er! Idag startade jag dagen med några timmars plugg tillsammans med Nikki, vi gick igenom stretchövningar för flera muskler, samt ursprung och fäste för dessa muskler. Väldigt effektivt och bra plugg! På eftermiddagen träffade jag Elin på gymmet och vi körde ett bra benpass tillsammans men jag kom på mig själv med att ha tränat 6 dagar på rad vilket resulterade i lite sämre energi på gymmet idag, imorgon blir det vila (viktigt). Nu sitter jag nyduschad med ansiktsmask och har precis ätit middag tillsammans med Marcus. Resterande tid denna söndag ska jag plugga lite men max en timme för sen ska jag ta det lugnt och ladda upp för en fullspäckad vecka.

Dagens benpass

Marklyft, 5 arbetsset med 5-10 reps

Glute bridge (bilden till vänster), 4 set med 20-15 reps

Benpress, 5 set med 8-12 reps

Benspark (leg extension), 3 set med 10-12 reps

Bulgariska utfall, 3 set med 12 reps/benGillar

Kommentarer

Idag gjorde jag något jag inte trodde jag skulle klara, jag tog PB i bänk! Jag klarade 50 kg och dessutom två repetitioner! Jag känner mig så glad och stark över det, tänk vad mer mat och bättre mindset kan resultera i. Jag har verkligen känt mig stark senaste tiden och det tror jag beror på att jag ätit mer samt tänkt att "jag lämnar hjärnan hemma" när jag är på gymmet, dvs bara köra utan att tänka så mycket för jag tror och vet att kroppen klarar mer än hjärnan. Ofta kan jag tänka "nej nu orkar jag inge mer" eller "nu räcker det" men det är dem gångerna jag har gått emot vad min hjärna säger till mig och istället kört på ännu hårdare. Jag vet att det kanske låter lite flummigt men det har verkligen fungerat för mig.

Nu ska jag sammanfatta gårdagens föreläsning och praktiska lektion om bäckensmärtor, egentligen skulle jag ha gjort det igår men jag åkte till Enköping och hade mysfredag med två saknade vänner istället, ett bra val. När jag är klar med det är det dags att laga middag och sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, kram!

Gillar

Kommentarer

Tre bilder från praktiska delen av min PT utbildning i Marbella i somras. Sprudlar av lycka i hela mig när jag tänker tillbaka på att jag faktiskt vågade åka iväg ensam och att jag numera kan kalla mig personlig tränare och jobba som det.

Idag började skolan inte förrän klockan tio så jag startade min dag med 1-2 timmars plugg här hemma. Jag har verkligen inget emot att plugga under den kursen vi läser nu eftersom det är så intressant och jag har samma känsla i kroppen som jag hade under PT utbildningen "det här vill jag jobba med och jag vill bli bäst". Som ni märker är jag riktigt motiverad just nu och har lyckokänslor i hela kroppen och det är för att jag vet att jag har valt rätt, det är det här jag vill jobba med och inget annat. Hur som helst så började skolan vid tio idag som nämnt och då hade vi praktisk övning i tre timmar där vi fick lära oss olika behandlingar för ländryggen, b.la. att rotera specifika segment i ryggraden och sedan lägga tryck för att skapa en glidning mellan två kotor vilket man kan göra för att öka rörligheten i ryggen. Ja ni märker ju att detta intresserar mig för skulle kunna berätta om det i ett jättelååångt inlägg :))

När vi slutade vid 13 hade först hela klassen ett möte om examen, inte vår dock utan dem som går terminen över eftersom vi har i uppgift att anordna deras examen men det är bara 8 månader tills vi tar examen räknade jag ut igår, sjukt! Därefter började jag och Maja planera vårat examensarbete, vi har inte kommit fram till något specifikt ämne än men vi har tid på oss. Runt 15 befann jag mig på gymmet tillsammans med Nikki och Therese för att köra ett benpass tillsammans. Passet blev riktigt bra och det är så bra att träna tillsammans med mina fysiovänner för man kan inte fuska med tekniken och vi är alltid snälla och hjälper varandra så tekniken blir 100% rätt.

Nu känner jag att det här inlägget blev långt och rörigt men så blir det ibland. Nu har jag precis avslutat lite plugg och ska sätta mig i soffan tillsammans med Marcus och äta något. Hoppas allt är bra med er, kram!


Gillar

Kommentarer